Bachelor: Ο Παναγιώτης και η Νικόλ μίλησαν για όλα στην πρώτη τους συνέντευξη
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ Τσομπανίδου στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος του Bachelor.

Το Bachelor έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής μετά από περίπου τρεις μήνες. Η κοπέλα που κατάφερε, τελικά, να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου ήταν η Νικολέττα Τσομπανίδου. Οι δύο τους έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου την πρώτη κοινή τους τηλεοπτική εμφάνιση.

Το πρώτο ζευγάρι του ελληνικού Bachelor βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησαν για όλα. Ο Παναγιώτης αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να επιλέξει τη Νικολέττα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilakos Panagiotis Official (@vasilakospanagiotis12)

Συγκεκριμένα, ο “Mr. Bachelor” είπε μεταξύ άλλων:

“Αυτό που με κέρδισε σε εκείνη είναι η αθωότητα στα μάτια της, το χαμόγελό της, μα πάνω από όλα η ψυχή της. Τέτοια καλοσύνη που έβγαζε σε κάθε γύρισμα, μπορεί να την πλήγωνα, να την έφερνα σε δύσκολη θέση, κάποιες φορές, μπορεί όντως να έβλεπε τον προβληματισμό μου, παρόλα αυτά είχε πάντα τον τρόπο της να με κερδίζει στις πιο δύσκολες στιγμές της. Δεν ξέφευγε. Μπορεί να έκλαιγε, μπορεί να εκνευριζόταν, αλλά το έκανε με τόση γλυκύτητα.”

Η Νικόλ μίλησε και αυτή με τη σειρά της για το τι έκανε να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι του ALPHA, αλλά και τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον Παναγιώτη.

“Πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο μυαλό μου.

Είχα μια πολύ καλή και σταθερή δουλειά, οπότε θα ήταν δύσκολο να την αφήσω και να πάω κάπου, που δεν θα ξέρω τι θα συναντήσω. Ήθελα να κάνω κάτι για εμένα. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι ίσως και να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου μέσα από όλο αυτό. Μπορεί να ήταν ένα παιχνίδι, αλλά για μένα δεν ήταν. Και φάνηκε από την πρώτη στιγμή.

Όταν είδα τον Παναγιώτη σάστισα. Μετά το πρώτο ραντεβού άρχισα να νιώθω πράγματα για εκείνον. Τη στιγμή που μαλώναμε ένιωσα ότι ήθελα να φύγω. Θα συμβούλευα τα επόμενα κορίτσια να ζηλεύουν λιγότερο.”

Το ζευγάρι του πρώτου ελληνικού Bachelor ανακοίνωσε, ωστόσο, ότι δε θα περάσουν μαζί όλες τις γιορτινές μέρες επειδή η Νικολέττα πρέπει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να δει την οικογένειά της. Όπως είπε ο Παναγιώτης:

“Τις επόμενες μέρες θα καθίσουμε λίγο μαζί να ξεκουραστούμε και να αποφορτιστούμε από όλο αυτό. Γιατί δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είναι και το lockdown που δυσκολεύει τις ζωές όλων μας. Ασυζητητί θα θέλαμε να πάμε ταξίδι. Αν δεν περάσει τις γιορτές η Νικολέττα με τους γονείς της, βλέπω τον μπαμπά της να με κρεμάει με το κομπολόι που του χάρισα. Είναι αξιαγάπητος άνθρωπος.”

Ενώ, η Νικόλ συμπλήρωσε:

“Θα περάσουμε λίγες μέρες μαζί, αλλά μετά θα επιστρέψω και εγώ λίγο στους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;