Bachelor - Τελικός: Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη
Ποια ήταν, τελικά, η παίκτρια που κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά του πρώτου Έλληνα Bachelor;

Το πρώτο The Bachelor στην Ελλάδα έφτασε στο τέλος του. Η αναζήτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου έφτασε στο τέλος της και επέλεξε ως σύντροφό του είναι η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Ο τελικός του ριάλιτι πραγματοποιήθηκε στη Μάνη, που είναι και ο τόπος καταγωγής του πρώτου Έλληνα Bachelor. Δύο ήταν οι παίκτριες που έκαναν αυτό το ταξίδι και διεκδικούσαν την καρδιά του Παναγιώτη. Η Νικόλ Τσομπανίδου και η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου.

Μετά από αρκετούς μήνες συνεχών δοκιμασιών και διαφόρων καταστάσεων, ο Παναγιώτης κατέληξε στη Νικόλ ως ιδανική γυναίκα στο πλευρό του. Η χημεία τους ήταν εκρηκτική σε όλη την διάρκεια του ριάλιτι και ο Παναγιώτης της έδειχνε μία ιδιαίτερη προτίμηση παρά τα όποια στοιχεία του χαρακτήρα της δεν του πολύ άρεσαν.

Μετά από δύο ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν στην Μάνη, η Βίβιαν και η Νικόλ έβαλαν τις υπέρλαμπρες τουαλέτες τους για να συναντήσουν τον Παναγιώτη και να μάθουν ποια επέλεξε, τελικά, ως σύντροφό του.

Η Βίβιαν ήταν η κοπέλα που εμφανίστηκε πρώτη μπροστά στον Παναγιώτης. Όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι.

Τελικά, ο Παναγιώτης και η Νικολέττα είναι το πρώτο ζευγάρι του Bachelor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;