Big Brother Τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι
Big Brother Τελικός: Ποιος παίκτης κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο;

Το Big Brother έφτασε στο τέλος του τη νύχτα της Παρασκευής, 18 Δεκεμβρίου. Το ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ανέδειξε τον μεγάλο νικητή μετά από αρκετές εβδομάδες που είκοσι παίκτες βρέθηκαν φιλοξενούμενοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Από αυτούς τους είκοσι παίκτες, μόνο πέντε ήταν αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Όμως, ο νικητής ήταν μόνο ένας!

Για 16 εβδομάδες, οι διαγωνιζόμενου του Big Brother μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό τις ιστορίες της ζωής τους, τα όνειρα, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους και κράτησαν στο τηλεοπτικό κοινό συντροφιά. Πολλά έγιναν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και το κοινό έβλεπε την καθημερινότητα των παικτών και της συγκατοίκησής τους στον ίδιο χώρο με αμείωτο ενδιαφέρον.

Οι Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης και Σοφία Δανέζη ήταν οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Μάλιστα, οι δύο κυρίες του τελικού ήταν αυτές που κατόρθωσαν να φτάσουν και στην τελική δυάδα!

Στο φινάλε του μεγάλου τελικού του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης πλάι στον Ανδρέα Μικρούτσικο κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα της μεγάλης νικήτριας του Big Brother. Αυτή ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;