Big Brother - Θέμης: Όσα αποκάλυψε μετά την αποχώρησή του από το Big Brother
Όσα είπε ο Θέμης Κανέλλος μετά την αποχώρησή του από το Big Brother.

Ο γνωστός YouTuber, ThemiCorn ή αλλιώς Θέμης Κανέλλος, συμμετείχε στο Big Brother, αλλά τελικά αποχώρησε μία ανάσα πριν τον τελικό. Έτσι, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την Άννα – Μαρία Ψυχαράκη, τη κόντρα του με τη Σοφία Δανέζη, αλλά και το λόγο για τον οποίο μπήκε στο ριάλιτι.

Ο Θέμης αναφερόμενος στην κόντρα του με τη Σοφία είπε:

“Η αλήθεια είναι ότι ως Θέμης δεν ένιωσα ότι άλλαξα. Έτυχε να γίνουν κάποιες καταστάσεις με τη Σοφία και αποφάσισα να μιλήσω. Το ότι δήλωσε πως δεν έχει φίλους πέρα από τον Δημήτρη με έκανε να νιώσω ότι μου το λέει επικριτικά και προσπαθεί να με μειώσει. Ήταν σαν άμυνα. Με έκανε να στενοχωρηθώ και να κλάψω γι’ αυτό. Εγώ δεν μπορώ να κλάψω στα ψέματα ποτέ».

Επιπλέον, δήλωσε πως η Άννα – Μαρία δε δείχνει τον πραγματικό της εαυτό λέγοντας τα εξής:

“Η σχέση με την Άννα Μαρία ξεκίνησε όμορφα. Φαινόταν ότι ήταν μια συντηρητική γυναίκα, αλλά εντάξει. Μετά έγινε όλο αυτό που τελικά δεν είπε ότι “είμαι η ντροπή των γκέι”, αλλά ότι εξευτελίζω τον εαυτό μου. Όταν το είπε σε εμένα το ένιωσα στοργικά, αλλά όταν μου το μετέφεραν ξανά ενοχλήθηκα και ξεκίνησα να μαλώνω με την Άννα Μαρία»

Ακόμη, αναφέρθηκε στο λόγο, για τον οποίο συμμετείχε στο Big Brother, και ο οποίος δεν ήταν για το τελικό έπαθλο.

“Εγώ δεν μπήκα για τα 100.000 ευρώ γιατί ήξερα ότι δεν θα τα κερδίσω. Είμαστε σε μια κλειστή κοινωνία και έχουμε περάσει πολλά άσχημα πράγματα σαν κοινότητα και πίστευα πως όταν βγω ο κόσμος θα με μισεί. Πέρασα όμως, το μήνυμά μου, οπότε μπορεί να μην κέρδισα τα χρήματα, αλλά πέτυχα αυτό που ήθελα. Ήταν σαν δικαίωση. Μου έστειλαν πολλά παιδιά και μου είπαν ότι τα βοήθησα. Μου έστειλαν και γονείς και μου είπαν ότι τα παιδιά τους με λατρεύουν. Πολλοί γονείς μου είπαν ότι στην αρχή με παρεξήγησαν», αποκάλυψε ο Θέμης Κανέλλος.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;