Θέμης Κανέλλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του παίκτη για την οικογένειά του
Όσα εξομολογήθηκε ο Θέμης Κανέλλος για την οικογένειά του...

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται μέσα στο σπίτι του “Big Brither” και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού είναι ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος μπαίνοντας στο “Big Brother” είχε ήδη μεγάλο κοινό λόγω του YouTube channel του, το οποίο μετράει πάνω από 70.000 subscribers.

Έχοντας βρεθεί στο δωμάτιο επικοινωνίας, ο Θέμης Κανέλλος, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την οικογένειά του, δηλώνοντας τα εξής:

“Έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Η οικογένειά μου μού λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν.”

Επιπλέον, ο Θέμης Κανέλλος εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την οικογένειά του, αλλά και τα αρνητικά σχόλια του κόσμου λέγοντας τα εξής:

“Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ άσχημο και ελπίζω κανένας άλλος άνθρωπος να μην το νιώσει ποτέ γιατί η οικογένεια δεν αντικαθίσταται ποτέ με κανέναν φίλο. Είναι κάτι πολύ άσχημο, νιώθεις μέσα σου ένα κενό σαν να μην σε αγαπάει πραγματικά κανείς. Όταν ακούς άσχετους να λένε άσχημα πράγματα για σένα, να σε βρίζουν, να λένε ότι είσαι ανώμαλος και δεν έχεις και τη στήριξη από την οικογένειά σου και έχουν πει στο παρελθόν τα ίδια πράγματα και ίσως έχουν κάνει και χειρότερα, προφανώς σκέφτεσαι μέσα σου: ‘’Μήπως εγώ είμαι το λάθος;”. Πολλά πράγματα μήπως … Κατάφερα όμως να αντιληφθώ ότι αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, είναι κόμπλεξ των άλλων ατόμων”.

Δείτε εδώ όσα είπε ο Θέμης Κανέλλος στο δωμάτιο επικοινωνίας του “Big Brother”:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης: Big Brother: Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση σήμερα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
FT
3 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;