Big Brother: Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση σήμερα;
Μεγάλη ανατροπή στο "Big Brother".

Όπως συμβαίνει κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα ένας παίκτης ή μία παίκτρια θα αποχωρήσει οριστικά από το σπίτι του “Big Brother”. Μετά από την ψηφοφορία, την οποία παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του “Big Brother” οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την φορά θα είναι 5.

Αρχικά, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι εξής: Χρήστος Μακρίδης, ο Νικόλας Παπαπαύλου κι η Σοφία Δανέζη. Ωστόσο, ο Δημήτρης Κεχαγιάς, όντας ο αρχηγός της εβδομάδας κλήθηκε να “σώσει” κάποιον/κάποια χρησιμοποιώντας το δικαίωμά του στο βέτο. Έτσι, ο Δημήτρης Κεχαγιάς έσωσε την καλή του φίλη, Σοφία Δανέζη.

Μία μεγάλη ανατροπή ήρθε όμως μετά να αλλάξει τα δεδομένα. Για να προκύψει και ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση έπρεπε να ανατρέξουν στον επόμενο παίκτη με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους, αλλά υπήρχε μία ισοβαθμία μεταξύ τριών παικτών.

Έτσι, εκτός από τους Χρήστο Μακρίδη και Νικόλα Παπαύλου, είναι υποψήφιοι και η Ράνια Καραγιάννη, ο Νίκος Ζέκος κι ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίο προηγουμένως έσωσε την Σοφία Δανέζη.

Η τελική λίστα των υποψήφιων προς αποχώρηση από το “Big Brother” για σήμερα είναι η εξής: Χρήστος Μακρίδης, Νικόλας Παπαπαύλου, Ράνια Καραγιάννη, Νίκος Ζέκος και Δημήτρης Κεχαγιάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ψηφοφορία μας ξεκίνησε ?? Τώρα εσύ αποφασίζεις ποιος θα παραμείνει στο σπίτι? Αυριο #Live στις 21:00 @harryvarthakouris get ready? @skaitv.gr ? #BigBrotherGr #SkaiTvGr #Live

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Δείτε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Ο σχολιασμός του παρουσιαστή για το «Big Brother»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
0'
68 - 60
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;