Bachelor - SPOILER: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια! [Vid]
Μεγάλη διαρροή για τη νικήτρια του Bachelor!

Ο τελικός του δημοφιλούς reality του Alpha, Bachelor, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, με τα spoilers να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το ποια κοπέλα θα κερδίσει τελικά την καρδιά του Παναγιώτη και θα αναδειχθεί σε μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» έσκασε σα “βόμβα”, αφού μας είπε τι θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή!

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε ότι:

«Στο σημείο αυτό θα σας κάνω ένα μικρό spoiler. Να σας πω ότι Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή έχουμε Bachelor την ερχόμενη εβδομάδα. Τρία βράδια συνεχόμενα και θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις. Τετάρτη έχουμε μια αποχώρηση, Πέμπτη έχουμε και άλλη αποχώρηση και την Παρασκευή είναι το grand finale. Την Παρασκευή ο Παναγιώτης θα κληθεί να αποφασίσει ανάμεσα στα δύο κορίτσια την εκλεκτή της καρδιάς του».

Σημειώνεται ότι στο παιχνίδι παραμένουν η Νικόλ, η Βίβιαν, η Αντζελίνα και η Ραφαέλα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο τελικός έχει γυριστεί στη Μάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη και, σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, στον τελικό θα βρίσκονται η Νικόλ και η Βίβιαν με την… Νικόλ να κερδίζει τελικά την καρδιά του.

Μάλιστα, φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσα από τον λογαριασμό της Soula Glamorous στο Instagram, οι οποίες απεικονίζουν τον Παναγιώτη αγκαλιά με τη Νικόλ, να περπατούν σε κάποια γραφικά στενά, που μοιάζουν να βρίσκονται στη Μάνη.

Όλες οι ειδήσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 0 
  
 1