Ο Έκτορας Μποτρίνι στο Bachelor ήταν ακριβώς αυτό που έλειπε από την καραντίνα μας
Ο Έκτορας Μποτρίνι κάνει μαθήματα μαγειρικής στις παίκτριες του Bachelor και δεν περιγράφουμε άλλο.

Το Bachelor αποτελεί αν μη τι άλλο το αγαπημένο guilty pleasure αυτής της τηλεοπτικής σεζόν. Σε περίπτωση που δεν έχετε δει ούτε ένα επεισόδιο αυτού του μαγικού ριάλιτι, το Bachelor είναι ένα ριάλιτι στο οποίο οι παίκτριες (που μένουν όλες μαζί στο ίδιο σπίτι) προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά του Παναγιώτη, ο οποίος τις υποβάλλει σε διάφορες δοκιμασίες, προκειμένου να καταλήξει στη μία και μοναδική.

Μία από αυτές τις δοκιμασίες που ήρθε για να δώσει νόημα σε ακόμη μία ανιαρή καραντινάτη Πέμπτη ήταν η είσοδος του Έκτορα Μποτρίνι στη βίλα του Bachelor, με σκοπό να “εκπαιδεύσει” τα κορίτσια στη μαγειρική, όσο ο Παναγιώτης παρακολουθούσε τη διαδικασία.

Απ’ ότι φαίνεται η μαγειρική δεν είναι το φόρτε των κοριτσιών, αφού ερωτήσεις όπως “Τι είναι σοτάρισμα;” (που μία παίκτρια μπέρδεψε με το σκοράρισμα), “Αυτό πώς λειτουργεί;”, “Πώς κόβουμε το τυρί;”, “Τα μήλα θα τα κόψουμε;” έπεσαν “βροχή”, κάτι που εξόργισε τον Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος δήλωσε ότι αν ήταν ο Παναγιώτης θα τις είχε διώξει όλες.

Όσον αφορά το μενού περιελάμβανε το κυρίως φαγητό, που θα σέρβιραν οι υποψήφιες νύφες στον Παναγιώτη και αποτελούνταν από κοτόπουλο με γαρίδες και ριζότο, αλλά και γλυκό που θα είναι τιραμισού. Βέβαια, κρίνοντας από την έκφραση του Έκτορα Μποτρίνι όσο τα δοκίμαζε, τα φαγητά δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο.

Και τέλος πάντων για να μιλήσουμε με ορολογίες μαγειρικής αν το χθεσινό επεισόδιο του Bachelor μας άφησε κάποια επίγευση, αυτή ήταν σίγουρα του cringe.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 1