Τρολάρουν "The Bachelor" και λιώνουμε από τα γέλια.

“The Bachelor”: Συνατσάκη, Ατζαράκης, Μελιτά σε μια απολαυστική παρωδία του ριάλιτι (Vid)

Ήδη, από την πρεμιέρα που έκανε το “Τhe Bachelor” στην ελληνική tv μέχρι και σήμερα, έχουν ακουστεί αρκετές έως πολλές αντικρουόμενες απόψεις, για την ποιότητα και την αισθητική του ως (ακόμα) ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που παίζει με τη νοημοσύνη του κοινού.

Το αμφιλεγόμενο Τhe Bachelor, λοιπόν, του Alpha με πρωταγωνιστή – γαμπρό – κελεπούρι, τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ψάχνει εδώ και κάποιο καιρό να βρει μέσα από διαδοχικά, ομαδικά και μη, dates και δοκιμασίες, τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του.

Οι υποψήφιες;

20 γυναίκες, υποψήφιες νύφες μάχονται με νύχια και με δόντια, προκειμένου να κερδίσουν επάξια μια θέση στην καρδιά του Bachelor του παιχνιδιού.

Το “The Bachelor”, λοιπόν, που ήρθε φέτος στον Alpha και έχει προκαλέσει ήδη “θύελλα” σχολίων και προβληματισμών για το πόσο σέβεται τη γυναικεία υπόσταση, αποτέλεσε… γνήσια πηγή έμπνευσης για ένα απολαυστικό greek parody, που υπογράφει ο Διονύσης Ατζαράκης, με το μοναδικό χιούμορ που τον διακατέχει.

Συνατσάκη, Ατζαράκης, Μελιτά και Έλενα Κρεμλίδου, συνθέτουν από κοινού μια τρομερή παρωδία του ριάλιτι αγάπης και εμείς λιώνουμε από τα γέλια!

Δες το parody του “The Bachelor” στο παρακάτω βίντεο και λιώσε κι εσύ:

(Ας μην ξεχνάμε, φυσικά, και τον ξεκαρδιστικό σχολιασμό της αγαπημένης Σοφίας Μουτίδου, για το ριάλιτι αγάπης του Alpha!)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διονύση Ατζαράκης: Η ξεκαρδιστική απάντηση σε όσους δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1