Νίκος Μουτσινάς: Ο Alpha απαγορεύει στην εκπομπή να παίζει σκηνές από το
Ο Alpha δεν επιτρέπει στο Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει το... "Bachelor".

Για πολλούς και πολλές το “Bachelor” είναι το τηλεοπτικό guilty pleasure αυτής της σεζόν.  Μάλιστα, τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το “The Bachelor” είναι ένα ακόμη guilty (ή όχι και τόσο guilty) pleasure. Ωστόσο, όπως ενημερωθήκαμε τόσο εμείς όσο και ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του, ο Alpha απαγόρευσε την προβολή των σκηνών του “Bachelor” στο Καλό Μεσημεράκι.

Πιο συγκεκριμένα, όσο παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς στους τηλεθεατές, η Βάνια παρουσίασε ως breaking news τον εαυτό της ως Ματίνα Νικολάου που στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον σύντροφό της.

Φυσικά, αυτό έκανε το Νίκο Μουτσινά να απορήσει, με αποτέλεσμα να ρωτήσει αν… δεν έχουν θέματα! Στη συνέχεια, όμως, οι συνεργάτες του τον ενημέρωσαν από το κοντρόλ ότι ο Alpha δεν επιτρέπει, πλέον, να παίξει αποσπάσματα του “The Bachelor” στην εκπομπή.

Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος με την on air ανακοίνωση που του έγινε και δήλωσε τα εξής:

«Εργένη γιατί δεν παίζω; Απαγόρευση; Από τον ίδιο; Τον ρυθμίσανε και είπε “δεν θέλω να με παίζεται;”. Ποιος; Από το κανάλι; Γιατί να μην το παίζουμε; Μωρέ τι χαζομάρες είναι αυτές; Άσε ρε να το παίξουμε. Είναι δύσκολο η περίοδος παιδιά».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;