Στέλιος Πέτσας: Πότε καταργείται το SMS στο 13033 (Ημερομηνία)
Αυτή την ημερομηνία καταργείται το SMS, σύμφωνα με αποκαλύψεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αύριο, Τρίτη 28/04, αναμένεται τελικά να πραγματοποιηθεί το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο οποίο ο ίδιος θα ανακοινώσει το πώς θα γίνει η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί, λόγω κορωνοϊού.

Αποκάλυψη Πέτσα για κατάργηση SMS στο 13033

Όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, το SMS για τη μετακίνηση στο 13033, αναμένεται να καταργηθεί εντελώς από 4-5 Μαΐου.

Από τις 4 με 5 Μαΐου, λοιπόν, αναμένεται να μπορούμε να μετακινούμαστε χωρίς την χρήση sms ή την επίδειξη της σχετικής βεβαίωσης.

Όπως πρόσθεσε, ωστόσο, ο κος Πέτσας, μένει να διευκρινιστεί αν θα είναι ταυτόχρονη η άρση των περιορισμών για να μετακινηθεί κάποιος εκτός νομού, αν μπορεί δηλαδή κάποιος να μεταβεί σε νησί ή τι χωριό του.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, οι περιορισμοί ισχύουν μέχρι τις 4 Μαΐου, συνεπώς ό,τι προβλέπεται μέχρι σήμερα ισχύει και για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς 2020.

Πρωτομαγιά 2020 – Μέτρα: Αστυνομικά μπλόκα και πρόστιμα για τους παραβάτες

Για τα σχολεία

Σε ό,τι αφορά τα σχολεία, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι σκοπός είναι να ανοίξουν οι σχολικές βαθμίδες σταδιακά και θα αξιολογείται η πορεία του ανοίγματος της κάθε βαθμίδας.

Σε ό,τι αφορά τα καταστήματα λιανεμπορίου, ο ίδιος διευκρίνισε ότι θα ανοίξουν από τις 4 με 5 Μαΐου, χωρίς τον περιορισμό που υπάρχει για παράδειγμα στα σούπερ μάρκετ με βάσει τα τετραγωνικά μέτρα.

Ωστόσο, τα πολυκαταστήματα θα ανοίξουν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Επεσήμανε τέλος ότι, σε δεύτερη φάση θα μεταβούμε και σε άνοιγμα των εκκλησιών ενώ υπάρχει πρόγραμμα από την γ.γ αθλητισμού για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορωνοϊός – Άρση περιορισμών: Πότε θα καταργηθεί το SMS – Τι θα γίνει με τουρισμό, μετακινήσεις και σχολεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;