Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αναμένεται να γίνει την Τρίτη - Ανακοινώνει τη σταδιακή άρση των μέτρων
Πότε θα γίνει τελικά το Διάγγελμα Μητσοτάκη;

Διάγγελμα Μητσοτάκη:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αύριο, Τρίτη 28/04, αναμένεται τελικά να πραγματοποιηθεί το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο οποίο ο ίδιος θα ανακοινώσει το πώς θα γίνει η σταδιακή άρση των μέτρων που έχουν επιβληθεί, λόγω κορωνοϊού.

Επιπλέον, φαίνεται να έχει «κλειδώσει» η ημερομηνία της έναρξης για επιστροφή στην κανονικότητα στις 4 Μαΐου, ενώ, μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη, τα αρμόδια Υπουργεία αναμένεται να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που θα χαλαρώσουν τα μέτρα στο εμπόριο και τις μεταφορές, τι θα γίνει με τα σχολεία και τελικά να εξηγήσουν όλα τα ζητήματα για την άρση των μέτρων σε κάθε τομέα.

Στο διάγγελμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να δώσει, όπως είχαμε πει, το χρονοδιάγραμμα για τη δεύτερη φάση, καθώς η άρση μέτρων θα γίνεται σταδιακά και εκτιμάται πως δε θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος Ιουνίου.

Ο πρωθυπουργός επίσης αναμένεται να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, αλλά και τους πολίτες για την πειθαρχία που επέδειξαν σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη, ενώ αναμένεται να δώσει κι ένα σαφές μήνυμα σχετικά με το ότι πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες για την ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα.

Τέλος, σύμφωνα με πηγές και πληροφορίες, παραμένει η πρόθεση να ανοίξουν όλα τα σχολεία, διαδοχικά, με αρχή την επιστροφή στις τάξεις των μαθητών της τρίτης Λυκείου στις 11 Μαΐου και τελευταία τα Δημοτικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς θα γίνει η άρση των μέτρων – Που θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;