Game of Thrones: Τι μάθαμε από το τελευταίο trailer της 7ης σεζόν!
Η νέα σεζόν του Game of Thrones έρχεται και είναι γεμάτη με ένταση, συγκρούσεις, συμμαχίες και στρες, στρες, στρες!

Οι White Walkers μπορεί να απείχαν από το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε, αλλά στο δεύτερο δεν μας έκαναν την χάρη και επέστρεψαν με άγριες διαθέσεις, όπου τους βλέπουμε να μάχονται με τον Τζον Σνόου ενώ οι υπόλοιποι κάτοικοι του Γουέστερος τρώγονται μεταξύ τους.

Όπως υπογραμμίζει ο Τζον Σνόου, όμως, οι ευγενείς οικογένειες των Επτά Βασιλείων παλιά ήταν ενωμένες ενάντια στον κίνδυνο και σε αυτό ακριβώς πρέπει να επιστρέψουν καθώς ο Night King δεν είναι “παίξε-γέλασε”.

Ως γνωστοί μανιακοί του Game of Thrones που είμαστε, ψειρίσαμε το νέο trailer και σου αποκαλύπτουμε τι μάθαμε!

1. Η Σάνσα πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις

Τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα είναι αφιερωμένα στην Σάνσα και στον περίπατο της στο Godswood του Winterfell. Ταυτόχρονα ακούμε την ανατριχιαστική φωνή του Littlefinger να ψιθυρίζει την σατανική του σοφία στο αυτί της.

«Μην πολεμάς για τον Βορρά ή για τον Νότο, πολέμα σε κάθε μάχη, παντού. Πάντα. Στο κεφάλι σου.»

Πρόκειται για μια παραλλαγή των λεγομένων της Σέρσει από το πρώτο trailer, όπου υπογράμμισε πως οι Λάνιστερ είναι περικυκλωμένοι από εχθρούς.

Το trailer μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν η Σάνσα ετοιμάζεται να προδώσει τον Τζον Σνόου. Οι Σταρκ δεν έχουν μάθει, όμως, να είναι ενωμένοι έπειτα από όσα περάσανε; Θα το μάθουμε σύντομα!

2. Ο Τζον προσπαθεί να οργανώσει το βασίλειο

Ο Τζον Σνόου ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός πόλεμος για το Γουέστερος. Και τον ακούμε να το λέει.

«Για αιώνες οι οικογένειες πολεμούσαν μαζί ενάντια στον κοινό εχθρό τους. Ανεξάρτητα από τις διαφορές τους. Μαζί. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο αν θέλουμε να επιβιώσουμε. Γιατί ο εχθρός είναι αληθινός. Ήταν πάντα αληθινός.»

Την υποστήριξη του Βορρά, όμως, την έχει ήδη. Άρα, ποιον προσπαθεί να πείσει; Τα λεφτά μας πάνε στην Daenerys. Θεωρούμε πως το γεγονός ότι όσο μιλάει ο Σνόου βλέπουμε την Daenerys σε διάφορα πλάνα στο φτωχικό της, το Dragonstone, σημαίνει πως έχουν σύνδεση.

 

3. Η αγέλη επιβιώνει

Η πιο ανατριχιαστική, αλλά και ενδιαφέρουσα, ατάκα στο trailer ανήκει στην Σάνσα (τι σημασία έχει που το trailer ξεκινά και τελειώνει με εκείνη;).

Καθώς βλέπουμε τον Τζον μόνο του ενάντια σε έναν τεράστιο στρατό από wights (οι ψυχές που επαναφέρουν οι White Walkers στην ζωή), η Σάνσα ακούγεται να επαναλαμβάνει μια ατάκα που είπε στην Άρυα ο πατέρας της στο πρώτο βιβλίο της σειράς “Song of Ice and Fire”.

«Όπου πέφτει χιόνι και φυσούν οι λευκοί άνεμοι, ο μοναχικός λύκος πεθαίνει…αλλά η αγέλη επιβιώνει.»

Η ατάκα σε συνδυασμό με τα πλάνα μας κάνει να σκεφτόμαστε πως ο Τζον Σνόου, ο βασιλιάς του Βορρά, μάλλον έχει μπελάδες και πως ο “μοναχικός λύκος” θα πεθάνει, αφήνοντας την αγέλη να επιβιώσει χωρίς αυτόν.

Ωστόσο, αν διαβάσεις όλη την ατάκα του Νέντ Σταρκ από το βιβλίο θα δεις πως είναι πολύ λιγότερο ανατριχιαστική από ότι φαίνεται. Συγκεκριμένα, λέει:

«Όπου πέφτει χιόνι και φυσούν οι λευκοί άνεμοι, ο μοναχικός λύκος πεθαίνει…αλλά η αγέλη επιβιώνει. Το καλοκαίρι είναι ο καιρός για τσακωμούς. Τον χειμώνα πρέπει να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο, να κρατιόμαστε ζεστοί και να μοιραζόμαστε τις δυνάμεις μας. Οπότε αν θες να μισείς, Άρυα, να μισείς όσους μας κάνουν κακό.”

 

Η ατάκα αυτή είχε χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει την Άρυα από το να μισεί την Σάνσα.

Δες ακόμη: Game of Thrones: Φρέσκαρε τη μνήμη σου- Όλα όσα είδαμε στην τελευταία σεζόν!

4. Ο κύβος ερρίφθη

Ο Γκριζοσκώληκας είναι ντυμένος για μάχη και φαίνεται να οδηγεί τον στρατό του σε ένα στενό άνοιγμα σε έναν τοίχο. Από την προηγούμενη σεζόν γνωρίζουμε πως η Daenerys σκοπεύει να επιτεθεί στους Λάνιστερ, έτσι, αυτό το πλάνο μπορεί να επιβεβαιώνει την θεωρία πως τελικά θα προσπαθήσει να καταλάβει το Casterly Rock.

Στην δεύτερη σεζόν, εάν θυμάσαι, ο Τίριον είπε στον Βάρις πως ο πατέρας του κάποτε τον έβαλε υπεύθυνο όλων των σωληνών και αποχετεύσεων του Casterly Rock. Μπορεί να φαινόταν άχρηστη ατάκα τότε, αλλά τώρα φαίνεται πως μας προσφέρει μια ανεκτίμητη πληροφορία. Θα χρησιμοποιήσει ο στρατός της Dany το αποχετευτικό σύστημα για να εισβάλει στο Casterly Rock;

5. Κατάσκοπος

Αυτό το πλάνο μας δείχνει τον Μπραν πίσω στο Godswood του Winterfell όπου κάθεται σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Μπορεί το πλάνο να μας προδιαθέτει για μια επανένωση των Σταρκ αλλά αυτό δεν είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του. Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια που βλέπουμε είναι πως ο Night King μπορεί πλέον να αισθανθεί την παρουσία του Μπραν κάθε φορά που πάει να τον κατασκοπεύσει μέσω των δυνατοτήτων του.

Λιλιλιλι.

6. Ο πρίγκιπας που μας υποσχέθηκαν

Υπάρχουν τόσοι πολλοί υποψήφιοι για την μετενσάρκωση του θρυλικού πολεμιστή Άζορ Αχάι που πλέον έχουμε χάσει το μέτρημα. Ωστόσο, τα μέλη της Αδερφότητας Χωρίς Διακριτικά (Brotherhood Without Banners) πιστεύουν πραγματικά πως ο ήρωας τους είναι ο Μπέρικ Ντοντάριον, που έχει επανέλθει στην ζωή 6 φορές με την βοήθεια του Κόκκινου Ιερέα, Thoros of Myr.

Στο trailer τον βλέπουμε να κρατάει ένα φλεγόμενο σπαθί (γιατί όχι άλλωστε;) και να είναι έτοιμος για ξυλίκι.

8. Πες γεια στην φίλη του Γιούρον Γκρέιτζοι

Στην τελευταία σεζόν, ο Γιούρον ανακοίνωσε πως σκόπευε να κάνει στην Daenerys μια προσφορά που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί, παρουσιάζοντας της τον στόλο των Iron Islans αλλά και ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ανατομίας του. Δυστυχώς γι’ αυτόν, τα ανίψια του τον πρόλαβαν.

Προφανώς, ο Γιούρον χρειάζεται, πλέον, μια νέα συμμαχία και έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε πως θα αναζητήσει συμμαχία με την Σέρσει, προσφέροντας τα αγαθά του εκεί.

 

 

 

7.  Ο Τζέιμι και ο δράκος

Και ενώ η Σέρσει θα ψάχνει ταίρι, ο αδερφός της θα καίγεται για εκείνη, κυριολεκτικά. Σε ένα πλάνο του trailer βλέπουμε τον Τζέιμι να τρέχει να σωθεί από κάτι και μαντεύουμε πως αυτό είναι ένα από τα βλαστάρια της Daenerys.

 

8. Αυτός τώρα ποιος είναι;

Η φιγούρα μας θυμίζει τον “The Hound” αλλά δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι για τίποτα, έτσι;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;