Game of Thrones: Ο Μεγάλος Πόλεμος άρχισε, το trailer είναι εδώ!
Η πρώτη καλή ματιά στο νέο κύκλο Game of Thrones!

Το πρώτο “γεμάτο” trailer του Game of Thrones είναι εδώ και, όπως βλέπουμε, δεν είναι μόνο ο Χειμώνας που θα έρθει στα Επτά Βασίλεια αλλά και ο ανελέητος πόλεμος.

Το νέο trailer τοποθετεί τους “τελευταίους” Λάνιστερ στην μέση και τους περικυκλώνει με εχθρούς -νέους και παλιούς.

Μεταξύ των παραπάνω είναι η εισβολή της Daenerys και η άνοδος του Jon Snow στην εξουσία ώστε να αντιμετωπίσει την θανατηφόρα απειλή των White Walkers.

 

Δες ακόμη: Game of Thrones – Η λεπτομέρεια που σου ξέφυγε από τις φωτογραφίες των δράκων!

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής

1.Οι Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion), Lena Headey (Cersei), Emilia Clarke (Daenerys) and Nikolaj Coster-Waldau (Jaime) έχουν υπογράψει για την 7η σεζόν από το μακρινό 2015.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως θα είναι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν παρόντες. Όπως έχει δηλώσει η Sophie Turner (Sansa), δε θα είναι όλοι οι βασικοί χαρακτήρες μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν κρίνουμε δηλαδή από το γεγονός ότι η Natalie Dormer (Margaery) είχε υπογράψει για την 7η σεζόν μάλλον είναι προφανές.

2. Ένας χαρακτήρας που είχαμε ξεχάσει εντελώς ο Ser Jorah (Ian Glen) είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί αφού τον είδαν στη Βόρεια Ιρλανδία όπου γίνονται τα γυρίσματα. Ο Joseph Mawle (Benjen Stark) «εντοπίστηκε» επίσης στο Μπέλφαστα άρα είναι προφανές (και αναμενόμενο) ότι θα παιχτούν καταστασούλες πέρα από το Τείχος.

Το ίδιο ισχύει για την Lady Lyanna (Bella Ramsey).

3. Υπάρχει η φήμη ότι μπορεί να επιστρέψει με κάποιο τρόπο ο Khal Drogo aka Jason Momoa γιατί τον είδαν στην Ιρλανδία με τους παραγωγούς του Game of Thrones.

Εντωμεταξύ ο ίδιος πόσταρε στο instagram «προετοιμάζομαι για τον βορά». Δύο τα ενδεχόμενα: Μας δουλεύει ή είναι ένα πολύ δυνατό teaser. »

Δες την συνέχεια εδώ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;