Game of Thrones: Η αντοχή μας έχει φτάσει στα όρια της - Κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer!
Το δεύτερο trailer της 7ης σεζόν κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει πολλές σκηνές δράσης και αρκετή ένταση!

Για την ακρίβεια, περιλαμβάνει τόσες σκηνές δράσης που δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε το ψύρισμα.  Για να καταλάβεις γιατί είμαστε στα κάγκελα, θα το πάρουμε από την αρχή.

Το βίντεο ξεκινά με την πολυαγαπημένη μας Σάνσα να περπατάει με σκεπτικό ύφος ενώ από πίσω ακούγεται ο Littlefinger (χμχμ, μουχρίτσα) να λέει: “Μην πολεμάς για τον Βορρά ή για τον Νότο, πολέμα σε κάθε μάχη, παντού. Πάντα. Στο κεφάλι σου.”

Στην συνέχεια, ξεκινά ένα mix από σκηνές στον Βορρά, στην πρωτεύουσα και πάει λέγοντας με τους πρωταγωνιστές να ετοιμάζονται για τον πόλεμο.”

Έπειτα ακούμε τον Τζον Σνόου να λέει “Για αιώνες οι οικογένειες πολεμούσαν μαζί ενάντια στον κοινό εχθρό τους. Ανεξάρτητα από τις διαφορές τους. Μαζί. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο αν θέλουμε να επιβιώσουμε. Γιατί ο εχθρός είναι αληθινός. Ήταν πάντα αληθινός.”

Και κάπου εκεί βλέπουμε διαδοχικά πλάνα δράσης, τον Night King να κοιτάει την κάμερα (*ανατριχίλες, ανατριχίλες*) και…στάσου, τι είναι αυτό;

Τι συμβαίνει.

Στο τέλος του βίντεο, ακούμε την Σάνσα να λέει “Όπου πέφτει χιόνι και φυσούν οι λευκοί άνεμοι, ο μοναχικός λύκος πεθαίνει…αλλά η αγέλη επιβιώνει.”

Μιας και σε φέραμε και σένα στα κάγκελα τώρα, κάνε υπομονή μέχρι τις 16 Ιουλίου που η 7η σεζόν κάνει πρεμιέρα! Δεν έχουμε πολύ ακόμη!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;