NeolaiAwards | Το αγαπημένο μας τραγούδι 2012

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία κατηγορία της μουσικής απονομής μας, η οποία είναι σαν bonus καθώς πρόκειται για το αγαπημένο τραγούδι του καθενός από εμάς τη χρονιά που πέρασε. Μπορείτε ωστόσο να θυμηθείτε τις επιλογές μας στις κατηγορίες dance, soundtrack, rock, ελαφρολαϊκό, λαϊκό και ελληνικό pop τραγούδι.

Γιώργος Γκριτζάλας: Demy – Η ζωή (Το πιο όμορφο τραγούδι)

Το σωστό είναι να ψηφίσω Καρρά/Παντελίδη: Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε. Το πρέπον είναι να ψηφίσω Άννα Βίσση, το Δεν είναι Ψέμα. Το αληθινό είναι να ψηφίσω Έλενα Παπαρίζου και Party All The Time. Αλλά όχι. Θα ψηφίσω με ειλικρίνεια τη Demy στο Πιο Όμορφο Τραγούδι, γιατί συμπάθειες είναι αυτές.

Τερέζα Λίτσα: P!nk – Try

Η επιστροφή της Pink ήταν δυναμική και μας έκανε όλους να ασχοληθούμε ξανά μαζί της. Δικαιωματικά το αγαπημένο μου τραγούδι για το 2012, όπως και το αγαπημένο κλιπ.

Στέλλα Γεωργίου: Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe 

Ήταν το τραγούδι που είχα τους περισσότερους μήνες του χρόνου για ringtone! Αν δεν είναι αυτό ισχυρό επιχείρημα, τότε τι είναι;

Ίρινα Δεφαράνου: Far East Movement – Turn Up The Love ft. Cover Drive

Aκόμα και τώρα που το διαβάζετε, εγώ χτυπιέμαι στους ρυθμούς του… Φαρ ηστ μουβμεντ φορ δε γουίν!

Μαρίτα Λαμπίδη & Κωνσταντίνα Πυρνοκόκη: Lana Del Rey – Blue Jeans

-Απλά πανέμορφη σ’ αυτό το video clip… Απλά απίστευτο τραγούδι, για τους πολύ μεγάλους μας έρωτες…

-Έχω να πω πως πρώτη απ’ όλους «έκραζα» τη Lana del Rey, από την ώρα που είδα το “Video Games”. Αυτή η κοπέλα έχει κάτι πολύ δήθεν και νομίζεις πως την βούτηξαν σε μία fake 60s-70s σούπα! Μου έκανε εντύπωση όμως η φωνή της και όταν βγήκε και το “Blue Jeans” λάτρεψα και το τραγούδι και το κλιπ. Το κομμάτι αυτό μάλλον αποτελεί το «μουσικό χαλί» της περσινής μου χρονιάς, όπως και όλο το album που παραδόξως μου άρεσε!

Αλέξανδρος Ιγνατίου: Bruno Mars – Young Girls 

Καλύτερο τραγούδι της χρονιάς  Μέσα στο 2012 έμαθα το We Are Young – Fun. Το ίδιο επικό, τραγούδι που θα ακούγεται για 50 χρόνια όχι με τον ίδιο τρόπο που ακους Macarena των Los Del Rio αλλά το A Little Less Conversation του Elvis για να σου θυμίζει Grande εποχές. Επειδή όμως κυκλοφόρησε το 2011 θα δώσω την ψήφο μου στο δεύτερο, Young Girls – Bruno Mars. O Bruno Mars στο δεύτερο δίσκο του κατάφερε να φτιάξει ένα σχεδόν δικό του είδος μουσικής το οποίο μάλιστα γνωρίζει και τρελή επιτυχία. Τo Young Girls είναι το καλύτερο του δίσκου του, Unorthodox Jukebox και επειδή δεν το έχετε ακούσει, ακούστε το.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;