NeolaiAwards | Καλύτερο dance τραγούδι 2012

Η εβδομάδα αυτή όπως σας ανακοινώσαμε και χθες θα είναι μουσική και με απονομές! Δεν θα έχουν βέβαια τη λάμψη των Grammys ή των Billboard αλλά είναι οι δικές μας επιλογές που πιστεύουμε θα βρουν σύμφωνους αρκετούς από εσάς! Για σήμερα θα απολαύσετε τα αγαπημένα μας dance τραγούδια για το 2012:

Γιώργος Γκριτζάλας: Pink Noisy – Mestral 

Στην αρχή σκέφτηκα την ασφάλεια του David Guetta, αλλά όόόχι, θα παίξω μπάλα με ελληνικό τραγούδι, γιατί μπορώ. Σκέφτηκα να βάλω Έλενα με Playmen, όχι. Σκέφτηκα να βάλω Nikki Ponte γιατί συμπάθειες είναι αυτές, αλλά όχι. Θα βάλω Mestral από Pink Noisy, γιατί νομίζω ήταν το top song της χρονιάς σε αυτή την κατηγορία, σχετικά αβίαστα.

Γιώργος Τσαλίκης: Asaf Avidan – One Day/ Reckoning Song

 

Στα dance γίνεται ένας πανικός. Θα επιλέξω ωστόσο το Asaf Avidan – One day/Reckoning Song που είναι και χίπστερ και αρέσει στα κορίτσια.

Τερέζα Λίτσα:  will.i.am – Scream & Shout ft. Britney Spears

Ήταν σίγουρα το τραγούδι που χόρεψα περισσότερο και δεν έβγαλα από το replay!

Στέλλα Γεωργίου: Justin Bieber – Beauty And A Beat ft. Nicki Minaj

Αδυναμίες είναι αυτές και… πέστε να με φάτε!

Γιάννης Καπογιάννης: Claydee – Mamacita Buena

Ίρινα Δεφαράνου: Aaliyah – If Your Girl Only Knew

 

Με λάγνο βλέμμα και πιθηκίσιες χορευτικές φιγούρες μπροστά στα μάτια έκπληκτων αρσενικών που μετά από αυτό έγιναν ομοφυλόφιλοι… αχαχαχ

Μαρίτα Λαμπίδη: Diamonds- Rihanna

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Εντυπωσιακή φωνή, μαγεύει περισσότερο και από τα… “διαμάντια” που με προκαλούν…

Κωνσταντίνα Πυρνοκόκη: Dance again – Jennifer Lopez ft. Pitbull

 

Παρ’ ότι η dance δεν είναι από τα αγαπημένα μου είδη μουσικής και παρά το γεγονός ότι βρίσκω τον Pitbull ελεεινούλη, το τραγούδι αυτό πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση και η Jennifer είναι κλασικά θεά.

Αλέξανδρος Ιγνατίου: Don’t You Worry Child – Swedish House Mafia

Καλύτερο Dance τραγούδι είναι με διαφορά το Don’t You Worry Child – Swedish House Mafia. Ο λόγος επιλογής είναι πως είμαστε κατά του κοινωνικού πρότυπου του PItbull (και της πολυπληθούς αγέλης του) και της σαφούς έλλειψης πρωτοτυπίας του David Guetta. Είναι πραγματικά κρίμα που υπάρχει κόσμος που δεν ασχολείται με το τι πραγματικά λέει ένα τραγούδι που δεν είναι στα Ελληνικά. Σίγουρα θα ντρέπονταν που βάζουν τους προηγούμενους στην ίδια κατηγορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;