NeolaiAwards | Καλύτερο rock τραγούδι 2012

Αφού χορέψαμε κι αφού ακούσαμε ωραίες μουσικές που έντυσαν κινηματογραφικές ταινίες είμαστε έτοιμοι να ροκάρουμε! Σειρά έχει η τρίτη κατηγορία όσον αφορά στη μουσική απονομή μας με τα αγαπημένα μας rock τραγούδια που ακούσαμε περισσότερο την προηγούμενη χρονιά.

Γιώργος Γκριτζάλας: It’s Time – Imagine Dragons

Προσπαθώ να σκεφτώ από μνήμης μία “πολύ rock γκόμενα” που λέει και η Έλενα (η) Παπαρίζου (κατά το “ο Τάκης ο Φύσσας”) αλλά δε μου έρχεται. Κάνω status update στο facebook για βοήθεια του κοινού, ελάχιστες οι απαντήσεις. Είμαι ένα κλικ από το να ψηφίσω Καρρά να γίνει χαμός, αλλά τότε θυμάμαι πως υπάρχει και το iTunes, οπότε μπαίνω κι εκεί να ψάξω. Επίσης δε βρίσκω κάτι να ψηφίσω. Έχω απογοητευτεί τόσο, που είμαι ένα click από το να ψηφίσω Κόκκινα Χαλιά, αλλά τελευταία στιγμή βρίσκεται η Ειρήνη στο δρόμο μου και μου προτείνει το It’s Time από Imagine Dragons. Αυτό είναι.

Τερέζα Λίτσα: Red Hot Chili Peppers – Look Around

Κλασική αξία οι Red Hot Chili Peppers.

Στέλλα Γεωργίου: Gotye – Somebody That I Used To Know

Αν σας εντυπωσιάζει το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται ροκ, ούτε κι εγώ το ήξερα ότι ανήκει στην εν λόγω κατηγορία. Ωστόσο ίσως είναι ένα από τα 4-5 τραγούδια που άκουσα περισσότερο μέσα στο 2012! Είναι τόσο μελωδικό!

Γιάννης Καπογιάννης: Muse – Madness

Ίρινα Δεφαράνου: Dead Sara – Weatherman

Πολύ μπροστά για το 2012. Πραγματικά το λάτρεψα!!!

Μαρίτα Λαμπίδη: Νίκος Πορτοκάλογλου – Ίσως

 

Ίσως, γιατί ταίριαζε “γάντι” με ένα ’12 που μας γέμισε “ίσως” , ίσως μια μέρα να πάμε πιο πέρα, πιο πέρα απ’ το τέλος, μέχρι την αρχή…

Κωνσταντίνα Πυρνοκόκη: Lost in the echo – Linkin Park

Η αλήθεια είναι πως η περσινή χρονιά δε με ενθουσίασε από άποψη rock μουσικών κυκλοφοριών. Ωστόσο δεν σταμάτησα να ακούω το “Lost in the echo” και δυο-τρία άλλα των Linkin Park από το album “Living Things” του 2012, που κατά τ’ άλλα δεν νομίζω πως έχει να επιδείξει κάτι αξιόλογο. Επίσης αξίζει και το βιντεοκλίπ.

Αλέξανδρος Ιγνατίου: Runaways – Killers

Καλύτερο Rock τραγούδι θα έλεγα το Runaways – Killers. Δε θα περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο από το καλύτερο Rock τραγούδι της χρονιάς, για το δίσκο που περίμεναν οι Fans των Killers 4 χρόνια. Άλλα όταν σε αυτό το δίσκο χρειάστηκαν 6 άτομα για να αποφασίσουν τη φωτογραφία του εξώφυλλου καταλαβαίνουμε πως οι άνθρωποι ενδιαφέρονται να βγάλουν τέλεια πράγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;