NeolaiAwards | Καλύτερο ελληνικό pop τραγούδι 2012

Είναι η έκτη και προτελευταία κατηγορία στη μουσική απονομή μας και αφορά στα ελληνικά pop τραγούδια που αγαπήσαμε περισσότερο τη χρονιά που πέρασε. Πριν προχωρήσετε στις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τσεκάρετε τις προηγούμενες κατηγορίες για τα dance, soundtrack, rock, ελαφρολαϊκά και λαϊκά τραγούδια!

Γιώργος Γκριτζάλας: Stavento ft. Πάολα – Πηδάω τα κύματα 

Αφού το θέμα είναι ελληνικό pop, θα είναι ντέρμπι  δε θα κερδίσει το Gangnam Style… Θα ψηφίσω κάτι που πάει προς RnB, αλλά αφού δεν φρόντισε για RnB η Στελλίτσα που ήταν υπεύθυνη της θεματικής, θα το ψηφίσω εδώ: Παολάρα και Stavento – Πηδάω τα Κύματα. Το τραγούδι της χρονιάς ΣΙΓΟΥΡΑ, αν δεν υπήρχε ο Παντελίδης.

Τερέζα Λίτσα: Playmen ft. Έλενα Παπαρίζου – All The Time

Μπορεί να μην έχει ελληνικό στίχο, αλλά από Έλληνες απαρτίζεται η παραγωγή και η μισή ερμηνεία. Με διαφορά το τραγούδι που παίχτηκε περισσότερο όλη τη χρονιά!

Στέλλα Γεωργίου: Claydee ft. Κώστας Μαρτάκης – Mamacita Buena 

Ήταν το απόλυτο hit του καλοκαιριού! Έπαιζε στο ραδιόφωνο, στα clubs ακόμα και στον ύπνο μου… νόμιζα ότι αντηχούσε στα αυτιά μου!

Γιάννης Καπογιάννης: Demy- Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ίρινα Δεφαράνου & Μαρίτα Λαμπίδη & Αλέξανδρος Ιγνατίου: Vegas – Πιο ψηλά 

-Καλοκαιράκι στα Χανιά! Δεν θα άλλαζα τίποτα στο καλοκαίρι του 2012 με το κομμάτι αυτό στο repeat!!!

-Το ακούω και αμέσως ανεβαίνω… πιο ψηλά!! Καλοκαίρι, Σίφνος, χορός και φωνές μέχρι το πρωί σε ένα απίστευτο πάρτυ στην παραλία της Χρυσοπηγής.

-Τραγούδι για διεθνή βράβευση. Μέσα από τόσο απλή ενορχήστρωση και τόσο απλό concpet κατάφεραν να βγάλουν ένα εξαιρετικό τραγούδι το οποίο θα πρέπει να βραβευθεί διεθνώς. Νομίζω δεν έχω ξανακούσει έτσι πιάνο μέσα σε ποπ τραγούδι. Ελπίζω κάποιος άλλος να βάλει σε αυτή την κατηγορία κάποια συνεργασία του Μηδενιστή. Τον μισώ θανάσιμα για την κατάντια του και θέλω να τον δω στην κατηγορία αυτή να καίγεται! Μουαχαχαχα (σατανικά γέλια και κεραυνοί).

 Κωνσταντίνα Πυρνοκόκη: Σάκης Ρουβάς – Τώρα 

Ενώ γενικά δεν ακούω πολύ ελληνικά, κάποιες φορές τα pop έχουν κάτι που σε τραβάει. Και η Demy είχε κάποια καλά, αλλά σαν το «Τώρα» του Σάκη, τίποτα! Super κολλητικό κι αυτό…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;