Ενημερώνομαι

Όλες οι ειδήσεις που αφορούν του νέους. Ακόμα, απόψεις, σχολιασμός, συμβουλές και συνεντεύξεις από προσωπικότητες κάθε χώρου!  
  Μαζί για το Παιδί

  20 Χρόνια Μαζί για το Παιδί: Η ένωση για τα παιδιά που χρειάζεται τη στήριξή μας

  20 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με μόνο σκοπό, την προσφορά και τη στήριξη του άπορου, άρρωστου, ανάπηρου και κοινωνικά περιθωριοποιημένου παιδιού, αλλά και την ψυχοκοινωνική στήριξη κάθε οικογένειας!
  _88160170_trump-promo

  Η ευθύνη μιας απόφασης

  Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες όλες τις αντιδράσεις των Αμερικάνων (και ανά τον κόσμο) με την ορκωμοσία του Τραμπ. Και μου φαίνεται περίεργο. Πολύ περίεργο.
  πανελλήνιες 2017

  Πανελλήνιες 2017: Αλλάζει πάλι πρόταση η ΙΕΠ σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ

  Αλλάζει πριν ακόμα κατατεθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής η πρόταση του ΙΕΠ για το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής. Μέχρι την Τετάρτη, οπότε και προγραμματίστηκε να γίνει η πρώτη συνεδρίαση στη Βουλή, τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής του Ινστιτούτου
  μεταπτυχιακά

  Δωρεάν Μεταπτυχιακά: Δείτε ποιοι είναι οι δικαιούχοι!

  Στην αξιοποίηση της περιουσίας τους καλούνται να προχωρήσουν τα ΑΕΙ αλλά και στην εκπόνηση σχεδίων με στόχο να έχουν δικά τους έσοδα, καθώς η χρηματοδότησή τους τελικά θα συνδέεται και με τις προσπάθειες που θα καταβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση.
  Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

  Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: «Σε φροντίζω», το νέο πρόγραμμα εξειδίκευσης για τη φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι

  Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα εξειδίκευσης, που στόχο έχει να πιστοποιήσει βοηθούς-φροντιστές στην ολιστική αντιμετώπιση των αναγκών των ηλικιωμένων στο σπίτι, ξεκινά στις 13 Φεβρουαρίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.