Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν, δημιουργούνται αποστάσεις»
«Πάντα στα επαγγελματικά μου, όταν αισθανόμουν ότι κάτι δεν μου ταίριαζε, αναζητούσα κάτι άλλο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή την εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια κλήθηκε να μιλήσει για τον πρώην τηλεοπτικό της παρτενέρ, Φώτη Σεργουλόπουλο και το ενδεχόμενο να βρεθούν και πάλι μαζί στο μέλλον.

Η Μαρία Μπακοδήμου, ερωτηθείσα για το αν φέτος έχει περισσότερη άνεση να σχολιάσει κάτι που την ενοχλεί, εξήγησε ότι «νομίζω ότι πάντα το έκανα. Μπορεί να συμβαίνουν περισσότερα πλέον που να αξίζουν ένα αυστηρό σχόλιο. Σκέψου τι θα λέγαμε στο ΦΜ και πριν, στο Tv Tiglon. δεν βάζαμε φρένο».

Σχετικά με τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, απάντησε ότι «ήταν ένα σοβαρό ταίριασμα. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Χωρίς να σημαίνει ότι γίνονται καλύτεροι ή χειρότεροι, όταν αλλάζουν διαφορετικά, δημιουργούνται αποστάσεις.

Δεν το αξιολογώ ως καλό ή κακό. Απλά όταν παίρνεις αποστάσεις, έχεις αποκλίνει, οπότε είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά στο ίδιο σημείο. Πάντα στα επαγγελματικά μου, όταν αισθανόμουν ότι κάτι δεν μου ταίριαζε, αναζητούσα κάτι άλλο που πίστευα τότε ότι θα μου ταίριαζε.

Ο καθένας έχει αυτή την υποχρέωση για τον εαυτό του. Να ζει με τους όρους του και με το περιβάλλον που θέλει. Να ζει κάνοντας πράγματα που γεμίζουν την ψυχή του επαγγελματικά και προσωπικά. Να ζει υπηρετώντας το σκοπό που έχει στη ζωή του».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
'
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;