Πρίγκιπας Χάρι: «Βασιλική περιοδεία» με τη Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία
Το ψευδώνυμο που θα λάβει η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται σύντομα να επισκεφθούν στη Νιγηρία. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποδέχθηκαν πρόσκληση να επισκεφθούν την αφρικανική χώρα τον Μάιο για λογαριασμό του Αρχηγού του Επιτελείου Άμυνας, επιβεβαίωσε το περιοδικό PEOPLE.

Ο 39χρονος Χάρι πρόκειται να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη εβδομάδα για να παρακολουθήσει πολλές εκδηλώσεις που σχετίζονται με το Ίδρυμα Invictus Games για τον εορτασμό της 10ης επετείου των αγώνων, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο στις 8 Μαΐου. Αμέσως μετά, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του 42 ετών, θα επισκεφθεί τη Νιγηρία.

Κατά την επίσκεψή τους, το ζευγάρι θα συναντηθεί με μέλη της υπηρεσίας και θα λάβει μέρος σε ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες. Η επίσκεψη θα τονίσει τη δράση του πρίγκιπα Χάρι για τους Αγώνες Invictus, οι οποίοι υποδέχθηκαν 500 αθλητές στην περσινή διοργάνωση στη Γερμανία, με 21 χώρες ανάμεσά τους, συμπεριλαμβανομένης της Νιγηρίας. Η Νιγηρία, μαζί με την Κολομβία και το Ισραήλ, ήταν νεοεισερχόμενες στους Αγώνες Invictus πέρυσι.

Ο Υπουργός Άμυνας, Alhaji Mohammed Abubakar Badaru, ο οποίος παρευρέθηκε στην περσινή εκδήλωση στη Γερμανία, έχει εκφράσει την προθυμία του να φιλοξενήσει τους αγώνες εάν δοθεί η ευκαιρία στη Νιγηρία. Σε δήλωσή του, ο Ταξίαρχος Tukur Vusau, Αναπληρωτής Διευθυντής Αμυντικών Πληροφοριών στη Νιγηρία, δήλωσε: «Η επίσκεψη είναι για να εδραιώσει την ισχυρή θέση της Νιγηρίας στο παιχνίδι και τη δυνατότητα να φιλοξενήσει την εκδήλωση τα επόμενα χρόνια».

Κατά τη διάρκεια των περσινών Αγώνων Invictus στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, η Μέγκαν και ο Χάρι πέρασαν χρόνο με την ομάδα της Νιγηρίας, την οποία η Μέγκαν αποκάλυψε οτι στηρίζει. «Από τη στιγμή που η σύζυγος μου διαπίστωσε ότι είναι νιγηριανής καταγωγής, είναι πιθανό να γίνει λίγο πιο ανταγωνιστική φέτος», αστειεύτηκε.

Το 2022, η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε στο podcast της Archetypes ότι είχε μάθει ότι ήταν κατά 43% Νιγηριανή μετά από γενεαλογικό τεστ. Ο Χάρι και η Μέγκαν πόζαραν για μια φωτογραφία με την ομάδα της Νιγηρίας και την εθνική σημαία, και η ομάδα τους έδωσε μια πλακέτα από τον Αρχηγό Άμυνας — συν ένα νέο ψευδώνυμο για τη Μέγκαν.

Η Δούκισσα του Σάσεξ έλαβε το όνομα «Amira Ngozi Lolo», που έχει βασιλική σημασία. Amira είναι το όνομα μιας πολεμίστριας πριγκίπισσας από έναν θρύλο, ενώ Ngozi σημαίνει «ευλογημένη» και Lolo σημαίνει «βασιλική σύζυγος».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;