5  τρόποι για να έρθετε σε οργασμό ταυτόχρονα!
Θέλετε να ζήσετε την απόλυτη απόλαυση; Για ρίξτε μια ματιά...

ταυτόχρονος οργασμός

Ο ταυτόχρονος οργασμός μπορεί να σας ακούγεται δύσκολος στο να επιτευχθεί (και έτσι είναι, για να πούμε και του στραβού το δίκιο), αλλά είναι δυνατόν να τον καταφέρετε!

Δείτε λοιπόν εν συνεχεία πέντε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε μαζί στην κορύφωση και να ευχαριστηθείτε το σεξ πιο πολύ από ποτέ!

1. Η οικειότητα είναι το Α και το Ω.

Σύμφωνα με έρευνα γνωστού γυναικείου περιοδικού, το 75% των γυναικών πρέπει να νιώθει οικεία με τον σύντροφό του για να έρθει σε οργασμό. Σύμφωνα και με τις επιστημονικές έρευνες για να επιτύχεις οργασμό (πόσο μάλλον ταυτόχρονο) πρέπει να νιώθεις άνετα με τον ερωτικό σου παρτενέρ, να αισθάνεσαι πως σου φέρεται καλά και να νοιάζεται για σένα. Ακόμη, πολλές γυναίκες παραβλέπουν τον πιο σημαντικό κανόνα του παιχνιδιού: κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης διατήρησε την οπτική επαφή. Φέρνει οικειότητα και βοηθάει και τους δύο να έρθουν στην κορύφωση.

2. Ούτε σταγόνα αλκοόλ!

Η τεκίλα και οι βότκες δεν θα σας βοηθήσουν. Το αλκοόλ παράγει κάποιες ουσίες που δημιουργούν οίδημα στην ευαίσθητη περιοχή, γεγονός που εμποδίζει τη βαθιά διείσδυση και αυτό λειτουργεί ανασταλτικά στη γυναικεία κορύφωση.

3. Το στοματικό σεξ κάνει την διαφορά!

Αν θες να φτάσεις σε οργασμό χρειάζεσαι άμεση διέγερση, όχι απλώς διείσδυση. Πες του να προκαλέσει ερεθισμό στην περιοχή σου με μερικά αισθησιακά χάδια και φιλιά. Μόλις νιώθεις πως πλησιάζεις, πες του να ξεκινήσει και πάλι τη διείσδυση.

4. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Πολλές γυναίκες, όπως και οι άντρες, βρίσκονται στο ερωτικό τους ζενίθ μόλις ξυπνήσουν από το βραδινό ύπνο. Προτίμησε λοιπόν τις πρωινές ώρες (ναι, βάλε το ξυπνητήρι πιο νωρίς) καθώς, βιολογικά μιλώντας, έχετε περισσότερες πιθανότητες.

5. Εντόπισε τις μέρες που έχεις ωορρηξία.

Την 13η μέρα του κύκλου, τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα της γυναίκας είναι στα υψηλότερα επίπεδα του μήνα με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερη σεξουαλική διάθεση και περισσότερες πιθανότητες για οργασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
FT
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;