Σεξ: Τελικά υπάρχει ή όχι ο κολπικός οργασμός;

orgasm

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχει μεγάλη διαφωνία ανάμεσα σε επιστήμονες και μη για το αν ο κολπικός οργασμός είναι απλά ένας μύθος ή πραγματικότητα.

Τώρα, όμως έρχεται μια νέα έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό κλινικής ανατομίας “Clinical Anatomy”, η οποία υποστηρίζει με σαφήνεια πως κολπικός οργασμός δεν υπάρχει, αλλά στη γυναικεία ανατομία, η κλειτορίδα είναι το βασικό κλειδί για την απόλαυση.

Σύμφωνα με το Daily Mail, οι γυναίκες όχι απλώς νομίζουν ότι έχουν σεξουαλικά προβλήματα, τα οποία δεν έχουν, αλλά ακόμα και όροι, όπως το σημείο G και κλειτοριδικός ή κολπικός οργασμός, χρησιμοποιούνται λανθασμένα.

Αντιθέτως, οι επιστήμονες Βιντσέντζο και Γκουίλια Πούπο του Ιταλικού Κέντρου Σεξολογίας επισημαίνουν πως οι σωστοί όροι είναι “γυναικείος οργασμός” και “αντρικός οργασμός”, ενώ ισχυρίζονται πως η έρευνα αποδεικνύει ότι οι γυναίκες παγκοσμίως δεν έρχονται σε οργασμό από τη διείσδυση και μόνο.

Συνεχίζουν λέγοντας πως η κλειτορίδα και η γύρω της περιοχή είναι η πηγή του γυναικείου οργασμού και πως όλες οι γυναίκες μπορούν να έχουν επιτυχημένους οργασμούς αν οι αισθητήριες αυτές περιοχές διεγερθούν σωστά.

Μάλιστα, προηγούμενες έρευνες ισχυρίζονταν ότι το μέγεθος και η θέση της κλειτορίδας καθορίζουν το πώς θα είναι ο γυναικείος οργασμός.

Εσείς τι λέτε;;;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;