Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον αντρικό οργασμό!
Έξι μυστικά γύρω από ένα φλέγον ζήτημα...

αντρικός οργασμός

Αν νόμιζες πως ο αντρικός οργασμός δεν κρύβει κανένα μυστήριο, τότε θα αλλάξεις γνώμη διαβάζοντας τα παρακάτω! Ρίξε μια ματιά στα βασικά σημεία που ενδεχομένως αγνοείς…

1. Υπάρχουν σημεία του αντρικού μορίου τα οποία είναι πιο ευαίσθητα από τα υπόλοιπα;

Βεβαίως, και μάλιστα δύο συγκεκριμένα σημεία φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα για τη σεξουαλική του απόλαυση. Ο χαλινός (στην κορυφή του μορίου) και το περίνεο (η περιοχή στη βάση). Αυτά είναι τα “αντρικά” σημεία G που προκαλούν μεγάλο ερεθισμό.

2. Πόσο διαρκεί ο αντρικός οργασμός;

Η αντρική κορύφωση δεν διαρκεί πολύ. Ο μέσος όρος διάρκειας διαρκεί από 5 έως 22 δευτερόλεπτα στα οποία ο άντρας βιώνει το απόλυτο αίσθημα ικανοποίησης. Σημειωτέον, ο οργασμός είναι το ευχάριστο συναίσθημα λίγα δεύτερα πριν την εκσπερμάτιση, και όχι η ίδια η εκσπερμάτιση.

3. Υπάρχουν άντρες που προσποιούνται οργασμό;

Οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν οργασμό. Σύμφωνα με έρευνα το 30% των νέων αντρών έχει προσποιηθεί οργασμό κάποια στιγμή στη ζωή του. Το ότι προσποιήθηκαν δεν σημαίνει πως δεν απόλαυσαν την σεξουαλική δραστηριότητα που είχαν, αλλά το έκαναν για τον ίδιο λόγο που μια γυναίκα το κάνει. Γιατί δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν και δεν ήθελαν να στεναχωρήσουν το ταίρι τους!

4. Ο οργασμός του άντρα συνοδεύεται πάντα από εκσπερμάτιση;

Και όμως όχι. Δεν ολοκληρώνουν όλοι οι άντρες με εκσπερμάτιση. Μπορεί ο κανόνας να λέει πως ο οργασμός συνοδεύεται από εκσπερμάτιση υπάρχουν, όμως, και οι εξαιρέσεις. Ένας άντρας ωστόσο, ακόμη και αν δεν εκσπερματίσει, μπορεί να βιώσει την απόλαυση…

5. Πόση ώρα απαιτείται να ξεκουραστεί ένας άντρας για να ξεκινήσει δεύτερο γύρο;

Οι περισσότεροι άντρες πρέπει “να γεμίσουν τις μπαταρίες τους” για να σκεφτούν τον επόμενο οργασμό. Μετά την κορύφωση ο άντρας σωματικά δεν μπορεί να φτάσει ξανά στην κορύφωση ακόμα και αν διατηρεί τη στύση του. Αυτό το χρονικό διάστημα επαναφόρτισης ποικίλει από μερικά λεπτά σε ώρες ή και μέρες σε κάποιες περιπτώσεις. Για τους νεότερους άντρες η περίοδος αυτή είναι πιο σύντομη, αλλά ο αριθμός των συνευρέσεων ποικίλει από άντρα σε άντρα.

6. Μπορεί ένας άντρας να πετύχει πολλαπλούς οργασμούς;

Βεβαίως και μπορεί! Αλλά ο αριθμός των αντρών που μπορεί να πετύχει πάνω από έναν οργασμό σε μια ερωτική συνεύρεση είναι μικρός. Εν γένει ο άντρας χρειάζεται ένα άλφα χρονικό διάστημα για τη δεύτερη κορύφωση. Για αυτούς λοιπόν που το διάστημα είναι μικρό τότε ο δεύτερος οργασμός θα μπορούσε να θεωρηθεί πολλαπλός. Επίσης, κάποιοι άντρες μπορούν να έχουν οργασμό χωρίς εκσπερμάτιση, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως. Επομένως, αν ένας άντρας ολοκληρώνει χωρίς εκσπερμάτιση, τότε μπορεί να έχει οργασμό μία και δύο φορές κατά την επαφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1