Ελένη Χατζίδου: «Οι εποχές αλλάζουν και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα»
«Αυτά που θέλουν να δουν οι τηλεθεατές αλλάζουν»

 

 

 

Η Ελένη Χατζίδου συζήτησε με το πάνελ της εκπομπής της τα σχόλια του Μεγακλή Βιντιάδη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη αλλά και τις κινήσεις της παρουσιάστριας του MEGA, ύστερα από την είδηση ότι αποχωρεί από το κανάλι.

Μέσω «Breakfast@Star» η Ελένη Χατζίδου είπε: «Η Ελένη πρέπει να αλλάξει το περιεχόμενο της εκπομπής της. Δεν το λέει ένας άσχετος άνθρωπος, είναι άνθρωπος της τηλεόρασης χρόνια».

Στην πορεία, μια συνεργάτιδα της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας είπε ότι είναι άσχημο να ακούγεται, πως η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να αλλάξει το περιεχόμενο της εκπομπής της. Αναλυτικότερα, είπε: «Είναι λίγο άσχημο να ακούγεται ότι η Ελένη Μενεγάκη, η γυναίκα που το έχτισε αυτό το περιεχόμενο στην ελληνική τηλεόραση, πρέπει να το αλλάξει για να προχωρήσει. Είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να πεις, νιώθω ότι έχει γίνει καραμέλα πια».

Τότε, η Ελένη Χατζίδου της απάντησε: «Οι εποχές όμως, Λιλή μου, αλλάζουν, αυτά που θέλουν να δουν οι τηλεθεατές αλλάζουν και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης καλώς ή κακώς».

Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Είναι μία άποψη που επισφραγίζεται από άλλες απόψεις, από ανθρώπους που ζουν την τηλεόραση και ξέρουν από αυτήν. Το έχουμε ξανασυζητήσει εάν απαιτούνται αλλαγές ή αν και η ίδια η εποχή τις επιβάλλει».

Η Ελένη Χατζίδου είπε τέλος: «Το θέμα είναι πόσο επηρεάζεται ολόκληρη Ελένη από τέτοιες δηλώσεις και σχόλια πρώην συνεργατών της».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;