Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση αλλά σώπασα»
«Τώρα το μετανιώνω που σώπασα, δεν έπρεπε να σωπάσω»

 

 

 

Η Κερασία Σαμαρά μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς», τη αναγνωρισιμότητα, τις προσωπικές της σχέσεις αλλά και την κακοποίηση που έχει δεχθεί.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου αρχικά αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός: «Ήμουν εντελώς άσχετη με τον χώρο. Είχα σπουδάσει Βιολογία και για να γίνω ηθοποιός είχα πάρει τηλέφωνο το 141. Τους είχα πει ότι “θέλω να γίνω ηθοποιός, αν μπορείτε να μου δώσετε το τηλέφωνο κάποιας δραματικής σχολής”».

Η Κερασία Σαμαρά σχολίασε την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε από το πετυχημένο σίριαλ: «Είχα κάνει και μια άλλη σειρά πριν. Η αναγνωρισημότητα ήρθε αμιγώς από το Καφέ της Χαράς”, μπορώ να πω, γιατί είχαν περάσει και αρκετά χρόνια από το προηγούμενο. Δεν μπορώ να σας πω ότι χάρηκα και ακόμα δηλαδή δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει που με αναγνωρίζουν. Μ’ αρέσει πιο πολύ να με αναγνωρίζουν από το θέατρο, αλλά αυτό είναι κάτι σπάνιο».

Σε ερώτηση για το πώς της φαίνεται που οι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές και αν η ίδια έχει σκεφτεί ποτέ να το κάνει, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν υπάρχει κάτι στην Ελλάδα που να είναι περιφραγμένο. Θα ήθελα όλοι οι άνθρωποι που περνάνε από το θέατρο να είχαν κάνει πρώτα κάποιες σπουδές αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Αναφορικά με την κακοποίηση στο θέατρο, η Κερασία Σαμαρά προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη: «Είδατε που το θέατρο ήταν το μόνο που έβγαλε τα άπλυτά του στη φόρα; Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να κακοποιήσεις κάποιον, όπως οι μαύρες λίστες και οι μεγάλες παρέες. Υπάρχουν άνθρωποι που θα ορίσουν ποιος θα δουλέψει. Έχω βιώσει κακοποίηση, αλλά σώπασα. Τώρα το μετανιώνω που σώπασα, δεν έπρεπε να σωπάσω, αλλά τότε ήμουν μικρή, ζούσαν οι γονείς μου. Δεν ήθελα να γίνεται λόγος για εμένα, πέρα από τη δουλειά μου, αυτό με φρέναρε πολύ».

Όπως ανέφερε η ίδια, την πονάει ο τομέας της συντροφικότητας για αυτό και μπαίνει σπάνια σε μια σχέση.

Συγκεκριμένα, είπε: «Εμένα με πονάει ιδιαίτερα αυτός ο τομέας. Γι’ αυτό και δεν μου είναι εύκολο να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, γι’ αυτό και μπαίνω σπάνια, πολύ σπάνια. Όταν είμαι ερωτευμένη δεν είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ ευάλωτη».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;