Ελένη Φουρέιρα: «Αν χρειαζόταν θα άφηνα την καριέρα μου - Για το παιδί μου θα έκανα τα πάντα»
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τον γιο της και απάντησε στις φήμες περί κόντρας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

 

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε τις δικές της δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών κατά την απονομή του διαμαντένιου της δίσκου, όπου το παρών έδωσαν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες, ο σύντροφός της και η οικογένειά της.

«Έχω κάνει πολλή προσπάθεια για να έρθει αυτή τη επιτυχία.Ένα ευχαριστώ στη μάνα μου γιατί αν δεν ήταν αυτή δεν ξέρω πώς θα τα κατάφερνα. Και σήμερα θα ήταν εδώ αλλά κάποιος έπρεπε να κρατήσει το μωρό.

Είναι πολύ δύσκολο με το μωρό, γιατί ξεχνάς τον ύπνο. Έχω να κοιμηθώ πάνω από 5 ώρες 1 χρόνο. Αλλά δεν με νοιάζει. Νιώθω μεγάλη ευλογία. Χρειάζεσαι βοήθεια, είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μαμά μου και έναν τόσο καλό μπαμπά και τόσο καλό σύντροφο, τον πατέρα του παιδιού μου που είναι βράχος» είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα για τον γιο της, τον σύντροφό της και την οικογένειά της.

«Η βάφτιση θα γίνει σύντομα, την προγραμματίζουμε γιατί μεγαλώνει και το μωρό και δεν θα μπορούμε να το σηκώσουμε! Ο γιος μου αρνείται να πει μαμά. Λέει μόνο μπα, γκα, ντα. Κάποια στιγμή θα το πει αν και οι αδερφές μου μού λένε “ασ’ τον γιατί μετά θα το λέει συνέχεια» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Θα ήθελα να γίνω τόσο καλή μαμά όσο η μαμά μου. Θα προσπαθήσω. Αν χρειαζόταν θα άφηνα την καριέρα μου, για το παιδί μου θα έκανα τα πάντα» είπε στη συνέχεια η Ελένη Φουρέιρα.

Έπειτα, σχολίασε τις φήμες περί κόντρας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, είπε:

«Εγώ με τον Κωνσταντίνο είχα κόντρα; Δεν έχω κόντρα, τον αγαπώ και κάνουμε συνέχεια χιούμορ»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;