Νίκος Πλακιάς κατά δηλώσεων Βίκυς Φλέσσα για Τέμπη: «Αν νοσεί το κράτος να το θεραπεύσουν»
«Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», δήλωσε η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βίκυ Φλέσσα - Η απάντηση του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Σάλο έχουν προκαλέσει το τελευταίο 24ωρο οι δηλώσεις της Βίκυς Φλέσσα, δημοσιογράφου και υποψήφιας Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, για τα Τέμπη.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η Βίκυ Φλέσσα, αναφέρθηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη υποστηρίζοντας τα εξής:

«Tο κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου».

«Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σήμερα Πέμπτη (25/4) ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, και θείος ενός ακόμη θύματος, με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας μεταξύ άλλων πως «αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπεύσουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φλέσσα τα παιδιά στα ΤΕΜΠΗ τα σκοτώσαμε όλοι μαζί και ότι το κράτος νοσεί βαριά και δεν φταίει καμμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός.

Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους.
Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια.

Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό .

Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα ΤΕΜΠΗ, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε.

Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
Καλή αποτυχία να έχετε στο καινούριο εγχείρημα σας.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;