Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ο Γιάννης Καπετάνιος πίνει νερό στο όνομα του Μάρκου Σεφερλή»
«Του στάθησε σε κάποια στιγμή, που ο Γιάννης ήταν πιο κάτω κι από τη λάσπη»

 

 

 

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε τόσο για τη διακοπή της δικής του συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή, όσο και για του Γιάννη Καπετάνιου.

Ο ηθοποιός μίλήσε στην εκπομμπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στον συνάδελφό του, που πρόσφατα διέκοψε τη συνεργασία του με τον γνωστό κωμικό.

«Είναι πάρα πολύ λογικό να σταματήσει τη συνεργασία ο Γιάννης Καπετάνιος μετά από 20 χρόνια κι αφού πήρε τη σύνταξή του. Είπε κι αυτός να αλλάξει λίγο ρότα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον ίδιο και την απόφασή του να διακόψει τις εμφανίσεις του με τον Μάρκο Σεφερλή, είπε: «Εγώ σταμάτησα τη δική μου συνεργασία, γιατί δεν άντεχα άλλο. Εμείς για να κάνουμε αυτή την 4ωρη παράσταση, καταλαβαίνετε πόση ώρα πριν πάμε στο θέατρο και πόση ώρα μετά φεύγουμε. Κάποια στιγμή, οι αντοχές λιγοστεύουν. Είναι ανθρώπινο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εμένα λιγόστεψαν οι αντοχές, ο Γιάννης περίμενε και τη σύνταξή του. Ο Γιάννης είναι γνωστό εξάλλου, ότι στο όνομα του Μάρκου πίνει νερό. Τον βοήθησε πάρα πολύ σε κάποιες προσωπικές στιγμές του κι αυτό ο Γιάννης δεν το ξεχνούσε ποτέ. Του στάθησε σε κάποια στιγμή, που ο Γιάννης ήταν πιο κάτω κι από τη λάσπη».

Τέλος, ο Θοδωρής Ρωμανίδης εξήγησε πως η λήξη της συνεργασίας τους ήταν κάτι που στενοχώρησε και τους τρεις.

«Οι συνεργασίες σταματάνε, βρε παιδιά. Όπως βλέπετε, δεν σταμάτησε και κάτι άσχημα. Δεν κατέληξαν στα δικαστήρια, δεν έγινε κάτι δηλαδή. Και ο Μάρκος θα είναι στεναχωρημένος, γιατί ήταν δεμένοι με τον Γιάννη, είχαν δέσει και έκαναν όλα αυτά που έκαναν. Είμαστε οικογένειες οι οποίες κάποια στιγμή λίγο χάνονται, ξαναβρίσκονται και γίνονται τα πάντα», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;