Μπίλι Άιλις: Περιέγραψε σε συνέντευξή της πώς αυτοϊκανοποιείται - «Είναι τεράστια βοήθεια για εμένα»
Στην ίδια συνέντευξη, παραδέχτηκε ότι σε όλη της τη ζωή ήταν ερωτευμένη με κορίτσια

Η Mπίλι Άιλις προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε τόσο για την καριέρα της, όσο και για τη σεξουαλικότητά της, την αυτοϊκανοποίηση και τη σχέση της με το σώμα της.

Η 22χρονη τραγουδίστρια πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού «Rolling Stone» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο νέο τραγούδι της «Lunch», στο οποίο περιγράφει ότι είναι τόσο ερωτευμένη με ένα κορίτσι που παρομοιάζει το σεξ μαζί της, με το να «κατασπαράζει ένα γεύμα».

«Αυτό το τραγούδι ήταν στην πραγματικότητα μέρος αυτού που με βοήθησε να γίνω αυτή που είμαι, να είμαι αληθινή», δήλωσε η Άιλις.

Παράλληλα, περιέγραψε: «Έγραψα ένα μέρος του πριν καν κάνω κάτι με κοπέλα και έγραψα το υπόλοιπο μετά. Ήμουν ερωτευμένη με τα κορίτσια σε όλη μου τη ζωή, αλλά απλά δεν καταλάβαινα – μέχρι που, πέρυσι, συνειδητοποίησα ότι ήθελα το πρόσωπό μου σε ένα αιδοίο. Ποτέ δεν σκόπευα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Είναι πραγματικά απογοητευτικό για μένα το γεγονός ότι προέκυψε αυτό το θέμα».

Σε ερώτηση για το τι κάνει για να χαλαρώνει, η τραγουδίστρια απάντησε: «Σεξ».

Παράλληλα, εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον τρόπο που η κοινωνία αντιμετωπίζει τη σεξουαλικότητα των γυναικών και θεωρεί πως πρέπει να αλλάξει. Πιο συγκεκριμένα, η Mπίλι Άιλις είπε:

«Βασικά μιλάω για σεξ όποτε μπορώ. Αυτό είναι κυριολεκτικά το αγαπημένο μου θέμα. Η εμπειρία μου ως γυναίκα είναι ότι το βλέπουν με τόσο περίεργο τρόπο. Οι άνθρωποι αισθάνονται τόσο άβολα όταν μιλάνε γι’ αυτό και παραξενεύονται όταν οι γυναίκες είναι πολύ άνετες με τη σεξουαλικότητά τους και ανοιχτές με αυτήν. Νομίζω ότι είναι πολύ κατακριτέο πράγμα να μιλάμε γι’ αυτό και νομίζω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει. Με ρωτήσατε τι κάνω για να ηρεμώ; Αυτό το πράγμα μπορεί πραγματικά να σε σώσει μερικές φορές, απλά λέω. Δεν μπορώ να το συστήσω περισσότερο, για να είμαι ειλικρινής».

Η Άιλις ήθελε επίσης να μιλήσει για τον αυνανισμό, ο οποίος, όπως λέει, είναι εξίσου ταμπού για τις γυναίκες. Η αυτοϊκανοποίηση, όπως τόνισε, την έχει κάνει πιο σίγουρη για τον εαυτό της: «Η αυτοϊκανοποίηση είναι ένα τεράστιο, τεράστιο μέρος της ζωής μου και μια τεράστια, τεράστια βοήθεια για μένα», σημείωσε και πρόσθεσε: «Ο κόσμος πρέπει να αυτοϊκανοποιείται, φίλε. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά, ως ένας άνθρωπος με σοβαρά προβλήματα με την εικόνα του σώματος και δυσμορφία που είχα σε όλη μου τη ζωή».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Η Mπίλι Άιλις προχώρησε στη συνέχεια της συνέντευξης σε ακόμα πιο τολμηρές αποκαλύψεις, λέγοντας ότι απολαμβάνει να αυνανίζεται μπροστά από έναν καθρέφτη: «Εν μέρει επειδή είναι καυτό, αλλά με κάνει επίσης να έχω μια τόσο ωμή, βαθιά σύνδεση με τον εαυτό μου και το σώμα μου και να έχω μια αγάπη για το σώμα μου που δεν είχα ποτέ πραγματικά», υπογράμμισε.

Εξηγώντας είπε: «Πρέπει να πω ότι το να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να σκέφτεσαι “είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή” είναι πολύ βοηθητικό. Μπορείτε να φτιάξετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε για να βεβαιωθείτε ότι φαίνεστε καλά. Μπορείτε να χαμηλώσετε τα φώτα, μπορείτε να φορέσετε ένα συγκεκριμένο ρούχο ή να πάρετε μια συγκεκριμένη στάση που σας κολακεύει περισσότερο. Έχω μάθει ότι το να κοιτάζω τον εαυτό μου και να βλέπω τον εαυτό μου να νιώθει ευχαρίστηση ήταν μια εξαιρετική βοήθεια στο να αγαπώ τον εαυτό μου, να τον αποδέχομαι και να νιώθω δυνατή και άνετη».

«Θα έπρεπε να έχω διδακτορικό στον αυνανισμό», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;