Survivor 2024: Με αυτό το πόσο φεύγει από το reality επιβίωσης ο Σάββας Γκέντσογλου
Μπορεί να φτάσει στον τελικό, όμως ο Σάββας Γκέντσογλου κατάφερε να συγκεντρώσει, κατά την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ένα πολύ καλό ποσό.

Στο χθεσινό επεισόδιο (23/4) του Survivor 2024 οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την οικειοθελή αποχώρηση του Σάββα Γκέντσογλου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό και θεωρούνταν ένα από τα φαβορί, αποχώρησε εξαιτίας του τραυματισμού που είχε στο χέρι του.

Όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί έκριναν ότι η πληγή που είχε δεν θα επουλωθεί άμεσα και έτσι ο αθλητής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει. Μεταξύ άλλων, ο ποδοσφαιριστής κατά την αποχώρησή του ανέφερε: «Έδωσα πολύ χρόνο στο χέρι μου και γενικά στον τραυματισμό να γίνει καλά. Δυστυχώς αυτός δεν έγινε και η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Το κάταγμα έχει δέσει, αλλά έχω έναν κομμένο σύνδεσμο που δεν είχα δει. Είναι λίγο σπάνιο μου είπε ο γιατρός και μάλλον θα χρειαστεί χειρουργείο. Οπότε ως εδώ ήταν. Θα φύγω. Έχω ένα περίεργο συναίσθημα. Από τη μια είμαι χαρούμενος που θα γυρίσω στον μικρό και στη ζωή μου, από την άλλη αφήνω κάτι πολύ όμορφο πίσω. Αυτό που μου μένει είναι ωραίες στιγμές και μια πικρία για το πώς ήρθαν έτσι τα πράγματα. Θα μου λείψουν πολύ τα παιδιά».

Μπορεί να φτάσει στον τελικό, όμως ο Σάββας Γκέντσογλου κατάφερε να συγκεντρώσει, κατά την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ένα πολύ καλό ποσό. Με βάση τα όσα είχαν γνωστοποιηθεί, ο πρώην ποδοσφαιριστής έπαιρνε 9.000 ευρώ την εβδομάδα. Συνολικά έμεινε 15 εβδομάδες, επομένως ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor συγκέντρωσε 135.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;