Survivor 2024: Ακόμα μία οικειοθελής αποχώρηση - Ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση
Survivor 2024: Η ομάδα που κέρδισε την τρίτη ασυλία και ο νέος υποψήφιος για αποχώρηση

 

Τελειωμό δεν έχουν οι οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Survivor 2024, καθώς και οι ανατροπές στους στίβους μάχης. Μετά από αυτές του James Καφετζή και του Αλέξη Παππά, ακολούθησε ακόμα μία στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης (23/4).

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς ο τραυματισμός του στο χέρι δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να μάχεται στα απαιτητικά αγωνίσματα. Ο νεαρός παίκτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και στο προσωπικό του κιου έκανε αναφορά σε όσα έμαθε από αυτή την εμπειρία, καθώς και το πόσο λάθος εικόνα είχε για τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή πριν τους γνωρίσει.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 2024 είπε, μεταξύ άλλων:

«Έδωσα πολύ χρόνο στο χέρι μου και στον τραυματισμό. Δεν έγινε και η κατάσταση έχει γίνει και χειρότερη. Έχω έναν κομμένο σύνδεσμο» 

 

Στο αγωνιστικό μέρος, κάθε νίκη μετρά, πλέον, όσο περισσότερο από ποτέ καθώς εκτός από την υπόδειξη των υποψηφίων την Πέμπτη, η ομάδα με τις περισσότερες νίκες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Έτσι, οι παίκτες του Survivor 2024 ρίχτηκαν με πάθος στη διεκδίκηση της τρίτης ασυλίας.

Από την μέχρι τώρα πορεία των ομάδων μετά την Ένωση, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που μετρούν τις περισσότερες ήττες και έχουν αναγκαστεί στο Συμβούλιο του Νησιού να αναδείξουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση μέχρι στιγμής. Ο πρώτος ήταν ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος είχε ζήτησε ο ίδιος να βρεθεί στον τάκο και η δεύτερη ήταν η Δώρα Νικολή. Η ομάδα θα έπρεπε να αναδείξει και έναν τρίτο υποψήφιο καθώς έχασε για μία ακόμα φορά στον στίβο μάχης.

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η Κόκκινη ομάδα του Survivor 2024  αποφάσισε να αναδείξει ως τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο παίκτης δήλωσε πως περίμενε το αποτέλεσμα γιατί αρκετοί είναι οι συμπαίκτες του που δεν μπορούν να ψηφιστούν λόγω των τραυματισμών τους. Ο ίδιος, μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει την παραμονή του στο Survivor 2024.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;