Survivor 2024: Ζήτησε από την ομάδα του να ψηφιστεί - Ο πρώτος αγώνας ασυλίας
Ανάμεσα σε άλλα, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

 

 

 

 

 

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor 2024 έπειτα από την απρόσμενη αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή. Με το “καλησπέρα” όμως, στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έπρεπε να διαχειριστούν μια ακόμη απώλεια μιας και έλαβε χώρα στο ριάλιτι μια νέα οικειοθελής αποχώρηση.

«Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Στον στίβο μάχης οι Μπλε κέρδισαν, με αποτέλεσμα να έχουν τον ρόλο του παρατηρητή στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού. Εκεί δηλαδή όπου ο παρουσιαστής του Survivor 2024 υποδέχθηκα όλους τους παίκτες, συνομίλησε μαζί τους για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην παραλία του Αγίου Δομινίκου και έδειξε τον δρόμο της κάλπης στους Κόκκινους.

Ένα ένα τα μέλη της κόκκινης ομάδας, λοιπόν, έριξαν την αρνητική τους ψήφο στον παίκτη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στη δεδομένη στιγμή του παιχνιδιού. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι ο Γιάννης Περπατάρης. «Γιώργο, ζήτησα εγώ από τα παιδιά να με ψηφίσουν» παραδέχθηκε ο παίκτης των Κόκκινων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;