Τζέιμς Καφετζής: Κόλαφος για το Survivor - «Οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος»
Μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ο Τζέιμς Καφετζής μιλάει για τη συμμετοχή του στο Survivor 2024 και τι του άφησε αυτό το ταξίδι.

Λίγα 24ωρά μετά την αποχώρηση από το Survivor 2024, ο Τζέιμς Καφετζής προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τα social media. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επέλεξε να μοιραστεί ορισμένα λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα σύντομο φωτογραφικό άλμπουμ με στιγμές από τον Άγιο Δομίνικο και τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που συμμετείχε στο Survivor θα είχε αποχωρήσει αρκετά νωρίτερα εάν δεν υπήρχε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Στην μακροσκελή ανάρτηση που έκανε ο Τζέιμς Καφετζής για το Survivor έγραψε:

«The Last Dance! Αρχικά, να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λιανό που εκτός από #1 παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που λέγεται Survivor. Για να είμαι ειλικρινής εάν δεν ήταν ο Λιανός το 21 θα είχα αποχωρήσει πολύ νωρίτερα.

Πάμε τώρα στον σκέτο, όπου δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ αλλά στο τέλος της μονομαχίας ζήτησα το τελευταίο μου run ever να είναι με τον Γιώργο Γκιουλέκα, παίξαμε στοίχημα την μπλούζα του καθενός, και μαντέψτε ποιος κέρδισε. Επίσης του έφτιαξα λογαριασμό γιατί δεν είχε προσωπικό λογαριασμό για να είναι έτοιμο όταν βγει. Κρίμα που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον κωδικό πού του έβαλα.

Αυτή την φορά το απόλαυσα και χάρηκα που το μοιράστηκα με τον Γιώργο Γκιολέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή (έχεις μαζέψει 10 προίκες με τόσες φορές που έχεις μπεί, #1 νύφη στην Ελλάδα πλέον), τα λέμε στον τελικό. Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος, αλλά το πώς ορίζεται το τέλος, νομίζω είναι πάντα σχετικό» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Kafetzis (@jamie.kaf)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;