Just the 2 of Us: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν - Ποιο ζευγάρι «έσωσαν» οι διαγωνιζόμενοι
Just the 2 of Us: Διπλή αποχώρησε είχαμε στο live του Σαββάτου (20/4)

 

Το «Just the 2 of Us» μας χάρισε ακόμα ένα Σαββατόβραδο γεμάτο μουσική καθώς ήρθε με ένα νέο live επεισόδιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ALPHA. Όλα τα ζευγάρια έπρεπε αυτή τη φορά να προσπαθήσουν διπλά να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές μιας, ενώ στο τέλος του νέου live θα αποχωρούσαν δύο από το μουσικό σόου.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι, επαγγελματίες και μη, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις σκηνικές τους εμφανίσεις για να κερδίσουν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, καθώς και τις περισσότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές. Μετά το τέλος των εμφανίσεων, στην πρώτη θέση του πίνακα της κατάταξης βρέθηκαν να ισοψηφούν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος με την Daphne Lawrence, ο Σωτήρης με τον Φειδία και η Γαλάτεια Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Στις τελευταίες θέσεις του πίνακα με τις χαμηλότερες βαθμολογίες βρίσκουμε τους Στέλιο Δρουμαλιά με την Αποστολία Ζώη και Γιάννη Καπετάνιο με την Μαρία Καρλάκη.

Όπως συμβαίνει πάντα στο «Just the 2 of Us», το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που θα έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και θα αναδείκνυε τα δύο ζευγάρια που θα αποχωρούσαν από το σόου. Στο τελευταίο μέρος του νέου live, ο παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού προγράμματος κάλεσε όλα τα ζευγάρια στη σκηνή για να κάνει την ανακοίνωση.

Πάνω στη σκηνή έμειναν τρία ζευγάρια από τα οποία και ανακοινώθηκε πως αποχωρούν ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη και ο Στέλιος Δρουμαλιάς με την Αποστολία Ζώη. Αυτό δείχνει πως το κοινό και η κριτική επιτροπή συμφώνησαν στο τελικό αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα ζευγάρια του μουσικού σόου «έσωσαν» τον Θανάση Πάτρα με την Φαίη Ρουμπίνη.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;