Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

τα στούντιο έχουν βάλει καλά μπροστά τις προωθητικές καμπάνιες για τις ταινίες που αναμένεται να δούμε μέσα στο 2024, ενώ παράλληλα βλέπουμε και αρκετά τρέιλερ επερχόμενες σειρές. Το κοινό φαίνεται να αναμένει πρωτότυπο και ξεχωριστό περιεχόμενο με τους τέσσερις πρώτους μήνες του έτους να μας έχουν χαρίσει ήδη μεγάλες επιτυχίες.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Joker: Folie à Deux

Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ταινία του Todd Phillips με τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του εμβληματικού κακού θα έχει συνέχεια και απέκτησε ένα άκρως εντυπωσιακό πρώτο τρέιλερ. Η Lady Gaga κλέβει την παράσταση και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο!

Kinds of Kindness

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου -που τον βρίσκει να συνεργάζεται ξανά με τον Ευθύμη Φιλίππου στο σενάριο- θα είναι ανάμεσα στις ταινίες που θα διεκδικήσουν τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες. Μετά την επίσημη ανακοίνωση για τη συμμετοχή της ταινίας στο Φεστιβάλ, είδαμε ένα ακόμα μικρό teaser από τα όσα μας έχει ετοιμάσει ο Έλληνας δημιουργός.

MaXXXine

Το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας του Ti West που εξερευνά διαφορετικά υποείδη του τρόμου αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο και το πρώτο τρέιλερ είναι πολλά υποσχόμενο. Αν σου άρεσαν οι προηγούμενες δύο ταινίες, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δεις και αυτή.

IF

Ο John Krasinski -μετά τα δύο εξαιρετικά “A Quiet Place” και “A Quiet Place Part 2”- αποφάσισε να αλλάξει γραμμή και να σκηνοθετήσει μία ταινία για όλη την οικογένεια. Η ταινία ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα που περνάει μια δύσκολη εμπειρία και μετά αρχίζει να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων που έχουν μείνει πίσω καθώς οι πραγματικοί τους φίλοι έχουν μεγαλώσει.

Speak No Evil

Ο James McAvoy πρωταγωνιστεί το κινηματογραφικό αυτό remake της δανέζικης ταινίας τρόμου έρχεται στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο James Watkins (“Η γυναίκα με τα μαύρα”).

Young Woman and the Sea

Η Daisy Ridley -η γνωστή Rey του “Star Wars”- πρωταγωνιστεί στην ταινία της Disney ως την Ολυμπιονίκη Γερτρούδη Έντερλε. Η Έντερλε έγινε η πρώτη γυναίκα που διέσχισε με επιτυχία τη Μάγχη δύο χρόνια αφότου πήρε ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1924.

The Stranger

Όταν η Κλερ αποφασίζει να μοιραστεί μια διαδρομή με το αυτοκίνητό της με τον Καρλ αυτός γρήγορα αποδεικνύεται ο χειρότερος εφιάλτης της. Η σειρά του Quibi έγινε ταινία για το Hulu και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα.

Σειρές

Bridgerton Season 3

Η τρίτη σεζόν της άκρως επιτυχημένης σειράς του Netflix θα χωριστεί σε δυο μέρη με τα τέσσερα πρώτα επεισόδια να κάνουν πρεμιέρα στις 16 Μαΐου και τα υπόλοιπα τέσσερα στις 13 Ιουνίου. Ο γίγαντας του streaming μας έδωσε μία πρώτη γεύση από το τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια.

Those About to Die

Μία νέα σειρά που διαδραματίζεται στην αρχαία Ρώμη και ακολουθεί τη βρώμικη δουλειά της ψυχαγωγίας των μαζών, δίνοντας στον όχλο αυτό που θέλει περισσότερο… αίμα και αθλητισμό με τις μονομαχίες, έρχεται μέσα από το Peacock. Ο Anthony Hopkins πρωταγωνιστεί σε αυτή.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;