Πέντε ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το 2024 συνεχίζει την δυναμική επιστροφή της κινηματογραφικής εμπειρίας, αλλά και σημαντικών τηλεοπτικών γεγονότων με μία ακόμα γεμάτη εβδομάδα με ταινίες και σειρές για να μας κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου. Από μία πολυαναμενόμενη μουσική βιογραφία, μία ξεχωριστή ταινία τρόμου μέχρι και την κυκλοφορία της live-action μεταφοράς ενός δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Back to Black

Η πολυαναμενόμενη βιογραφική μουσική ταινία για την Amy Winehouse που μας βάζει στο παρασκήνιο της ζωής της εκλιπούσας τραγουδίστριας, αλλά και στη δημιουργία ενός από τους πιο εμβληματικούς δίσκους όλων των εποχών. Μία ταινία που θα ικανοποιήσει τους φανς και έχει αρκετό ενδιαφέρον για τους υπόλοιπους. Η διαδρομή της Έιμι Γουαϊνχάουζ από την εφηβεία έως την περιπετειώδη καταξίωσή της ως ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα της εποχής της.

Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου

Η νέα περιπέτεια στο franchise των “Ghostbusters” είναι μία fun κινηματογραφική εξόρμηση για όλη την οικογένεια. Σίγουρα, δεν είναι η καλύτερη ταινία του franchise, αλλά δεν σημαίνει ότι θα χάσεις και τον χρόνο σου αν τη δεις. Όταν ένα μυστηριώδες αρχαίο αντικείμενο απελευθερώνει μια διαβολική οντότητα, παλιοί και νέοι Κυνηγοί Φαντασμάτων συνεργάζονται για να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη εποχή των παγετώνων.

Late Night with the Devil

Μια βιντεοκασέτα αποκαλύπτει τα πραγματικά περιστατικά μιας διαβόητης ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία βγήκε στον αέρα ανήμερα του Χάλογουιν του 1977. Ένα καλοκουρδισμένο και με χιούμορ θρίλερ που αξίζει να το δεις στην μεγάλη οθόνη. Ο Ντέιβιντ Ντασμάλτσιαν σε ρόλο καριέρας!

Woody Woodpecker Goes to Camp

Ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος επιστρέφει σε μία live-action ταινία με στοιχεία animation στο Netflix. Μία καινούρια περιπέτεια που θα μπορέσεις να απολαύσεις με τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς σου, που ωστόσο δεν έχει και πολλά να προσφέρει στην ιστορία του γνωστού χαρακτήρα.

Argylle

Μετά τη σύντομη πορεία του στις κινηματογραφικές αίθουσες η κατασκοπική κωμωδία δράσης του Matthew Vaugh είναι πλέον διαθέσιμη μέσα από το Apple TV+. Η Έλι Κόνγουεϊ είναι μια πετυχημένη συγγραφέας κατασκοπικών περιπετειών, η οποία βρίσκεται μπλεγμένη σε μια διεθνή συνωμοσία και γίνεται στόχος μιας πανίσχυρης εγκληματικής οργάνωσης.

Σειρές

Fallout

Σε ένα μελλοντικό, μετα-αποκαλυπτικό Λος Άντζελες που έχει καταστραφεί από πυρηνική έκρηξη, οι πολίτες πρέπει να ζουν σε υπόγεια καταφύγια για να προστατευτούν από την ακτινοβολία, τους μεταλλαγμένους και τους ληστές. Η live-action μεταφορά του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού είναι διαθέσιμη και με τα οκτώ επεισόδια του πρώτου κύκλου της στο Prime Video. Μία από τις σπάνιες μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών που έχει κάτι να προσφέρει και να επεκτείνει την ήδη γνωστή ιστορία.

Franklin

Ο Michael Douglas πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Apple TV+ ως Βενιαμίν Φραγκλίνος. Η σειρά μας ταξιδεύει στην καρδιά μιας μυστικής αποστολής που άλλαξε τον ρου της ιστορίας

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;