Demon Slayer: Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του δημοφιλούς anime
Η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του «Demon Slayer» είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις...

Η anime streaming υπηρεσία, Crunchyroll, αποκάλυψε και επίσημα την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του δημοφιλούς «Demon Slayer». Η Crunchyroll έχει αναλάβει τη διανομή της επιτυχημένης anime σειράς για τον υπόλοιπο κόσμο, εκτός της Ιαπωνίας, και η ανακοίνωση μας έχει ενθουσιάσει.

Ο νέος κύκλος της αγαπημένης anime σειράς -που έχουμε δει να κάνει και μερικά κινηματογραφικά βήματα- θα επικεντρώνεται στο Hashira Training arc. Δε θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ μέχρι να τον απολαύσεις, καθώς θα κάνει πρεμιέρα την ίδια ημέρα και στην Ιαπωνία και στον υπόλοιπο κόσμο και, συγκεκριμένα, στις 12 Μαΐου.

Το Crunchyroll θα είναι υπεύθυνο για τη διανομή της νέας σεζόν του «Demon Slayer» στην Αμερική και στην Ευρώπη με τα νέα επεισόδια να ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα.

Οι πληροφορίες σχετικά με τη νέα σεζόν είναι λιγοστές. Ο νέος κύκλος αναμένεται να καλύψει το Hashira Training arc που διαδραματίζεται στα volumes 15 και 16 από το δημοφιλές manga και επικεντρώνεται γύρω από την αυστηρή προετοιμασία του Tanjiro υπό την καθοδήγηση του Himejima.

Για τους λίγους που δεν γνωρίζουν, το «Demon Slayer» μας μεταφέρει σε μια Ιαπωνία που ταλανίζεται από δαίμονες και διαβολικά πλάσματα που τρέφονται με ανθρώπους. Μια παραστρατιωτική οργάνωση με το όνομα Demon Slayer Corps, αναλαμβάνει τη βρώμικη δουλειά να καθαρίσει την χώρα από τα τρομακτικά αυτά πλάσματα και να εξαλείψει την μεγάλη απειλή, που είναι ο βασιλιάς και δημιουργός των δαιμόνων, ο Muzan.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;