Game of Thrones: Η δυσάρεστη αποκάλυψη του Kit Harington για το μέλλον της spin-off σειρά του Jon Snow
Ο Kit Harington αποκάλυψε αν τελικά θα δούμε τη spin-off σειρά του «Game of Thrones» όπου θα υποδυόταν ξανά τον Jon Snow.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, το HBO θέλει να επεκτείνει τον κόσμο του «Game of Thrones» με αρκετές σειρές και διαφορετικές ιστορίες να το μετατρέπουν σε ένα τηλεοπτικό franchise. Ανάμεσα στις διάφορες σειρές που είχαμε ακούσει πως αναπτύσσει το γνωστό συνδρομητικό κανάλι ήταν και ένα spin-off με πρωταγωνιστή τον Jon Snow.

Οι φανς του χαρακτήρα περίμεναν αρκετό καιρό για να ακούσουν νέα για σχετικά με την spin-off σειρά. Όμως, φαίνεται πως τα νέα αυτά είναι δυσάρεστα για όσους περίμεναν πώς και πώς να τη δουν.

Ο Kit Harington, ο ηθοποιός που υποδύεται τον γνωστό χαρακτήρα του «Game of Thrones», παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο Screen Rant για να προμοτάρει την ταινία του «Blood for Dust». Ο ηθοποιός πέρασε και σε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με το πρότζεκτ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Harrington αποκάλυψε ότι από το τέλος της άκρως επιτυχημένης σειράς το 2019, δεν είχε αναφερθεί στο spin-off με πρωταγωνιστή τον Jon Snow, επειδή δεν ήθελε να αναρωτιούνται οι φανς για τη σειρά και την ιστορία που θα ακολουθούσε. Μάλιστα, ο ίδιος είχε στο μυαλό του ότι δε θα ήταν ωραίο να έτρεφε ο κόσμος ελπίδες και τελικά να μην γινόταν ποτέ πραγματικότητα το πρότζεκτ.

Όπως αποκάλυψε ο Kit Harington για τη spin-off σειρά του «Game of Thrones»:

«Κατά τη ανάπτυξη, κοιτάς κάθε πλευρά και αναρωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο. Και αυτή τη στιγμή, δεν αξίζει. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να βρούμε την κατάλληλα ιστορία για να πούμε ότι θα είμαστε ενθουσιασμένοι. Έτσι, αποφασίσαμε να μη συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Μπορεί να υπάρξει κάποια στιγμή (μια ιστορία) στο μέλλον που θα μας έκανε να επιστρέψουμε σε αυτό το project, αλλά όχι, αυτή τη στιγμή κάθεται στο ράφι»

Game of Thrones

Μπορεί το spin-off του Jon Snow να μην προχωρήσει, το HBO, όμως, έχει πολλά πρότζεκτ στα σκαριά που θα επεκτείνουν το τηλεοπτικό σύμπαν του «Game of Thrones». Το καλοκαίρι θα απολαύσουμε τη 2η σεζόν του «House of the Dragon», ενώ ετοιμάζεται και το «A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2025.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;