Ρίκι Μάρτιν: Αναστατώθηκε με τους χορευτές της Μαντόνα - Δεν μπορούσε να το κρύψει
Ο Ρίκι Μάρτιν φάνηκε να είναι πολύ ενθουσιασμένος από τους χορευτές της Μαντόνα που χόρευαν μπροστά του, ενώ κάποιοι χόρευαν προσομοιάζοντας σεξουαλικές πράξεις μαζί του

Ο Ρίκι Μάρτιν πήρε μέρος στο διάσημο show της Μαντόνα, στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο «Celebration». Πρόκειται για ένα μέρος του show που κάνει η βασίλισσα της ποπ σε κάθε της συναυλία, στο πλαίσιο της περιοδείας της.

Κατά τη διάρκειά του, η Μαντόνα καλεί στη σκηνή celebrities που παίρνουν μέρος στα σέξι χορευτικά της ομάδας της, ενώ στη συνέχεια βάζουν και βαθμολογία.

Ο Ρίκι Μάρτιν φάνηκε να είναι πολύ ενθουσιασμένος από τους χορευτές της Μαντόνα που χόρευαν μπροστά του, ενώ κάποιοι χόρευαν προσομοιάζοντας σεξουαλικές πράξεις μαζί του.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το βίντεο με την συμμετοχή του Ρίκι Μάρτιν έγινε viral, καθώς πολλοί σχολίασαν ότι ο 52χρονος τραγουδιστής ερεθίστηκε από τους χορευτές.

Το TMZ δημοσίευσε το σχετικό απόσπασμα από το σόου και τιτλοφόρησε το άρθρο με ερώτηση «Είναι αυτό στύση;». Μέσα στο κείμενο, αναφέρεται ότι: «Σε ένα σημείο κατά τη διάρκεια του σέξι χορού, ο Ρίκι φαίνεται να ερεθίστηκε».

«Ευχαριστώ Madonna αγάπη μου! Είναι πάντα διασκεδαστικό να είσαι καλεσμένος στο πάρτι. Δεν πρέπει να χάσετε αυτό το show» έγραψε στο Χ ο Ρίκι Μάρτιν.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;