Diddy: Κατηγορείται και ο γιος του για σεξουαλική κακοποίηση
Η φερόμενη επίθεση συνέβη λίγες ημέρες πριν ο Diddy διοργανώσει ένα πάρτι με αστέρια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο γιοτ

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tank Sinatra 🇳🇬✨ 007 (@tankgod)

Ο γιος του «Diddy», Κρίστιαν Κομπς, κατηγορείται και αυτός για σεξουαλική επίθεση σε μια νέα αγωγή, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Στη μήνυση που κατατέθηκε την Πέμπτη, η Grace O’Marcaigh ισχυρίζεται ότι ο 26χρονος ράπερ Κρίστιαν Κομπς την κακοποίησε σεξουαλικά στα τέλη Δεκεμβρίου του 2022, σύμφωνα με τα αρχεία από το Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες που έχουν στη διάθεσή τους το NBC News και το Rolling Stone. Η O’Marcaigh εργαζόταν ως υπάλληλος στο γιοτ που είχε ναυλώσει η οικογένεια του Diddy.

Η φερόμενη επίθεση συνέβη λίγες ημέρες πριν ο Diddy διοργανώσει ένα πάρτι με αστέρια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο γιοτ. Στην αγωγή, ο Κρίστιαν Κομπς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Κατονομάστηκε επίσης στην εν λόγω αγωγή που κατέθεσε τον περασμένο μήνα ο Lil Rod.Σύμφωνα με την αγωγή, ο Lil Rod είδε τον ράπερ «να ναρκώνει και να επιτίθεται σεξουαλικά σε μια γυναίκα».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αγωγή υποστηρίζει ότι ο άνδρας φέρεται να πίεσε την O’Marcaigh να πιει ένα σφηνάκι τεκίλα που της έβαλε. Στη συνέχεια, η διάθεσή του κλιμακώθηκε όταν εκείνη υποψιάστηκε ότι το αλκοολούχο ποτό ήταν δηλητηριασμένο, σύμφωνα με τη μήνυση. Μετά από αυτό, η O’Marcaigh ισχυρίζεται ότι την άγγιξε στα πόδια, το στήθος, τα οπίσθια και τα γεννητικά όργανα.

Ποιος είναι ο γιος του Diddy

Ο «King Combs», υπέγραψε με την εταιρεία του πατέρα του, Bad Boy Records, το 2016.Την ίδια χρονιά, αποφοίτησε από το λύκειο.

Η μητέρα του είναι ηθοποιός και μοντέλο, Κιμ Πόρτερ, η οποία πέθανε το 2018 σε ηλικία 47 ετών από πνευμονία.

Το 2019 κυκλοφόρησε τον δίσκο« Cyncerely C3», το οποίο περιείχε συνεργασίες με τους Ty Dolla $ign, Jeremih και City Girls. Ακολούθησαν singles και συνεργασίες, πριν κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ τεσσάρων κομματιών, το “C3”, το 2023. Τον Ιανουάριο, ο hitmaker των “Can’t Stop Won’t Stop” και “Love You Better” κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο “Deep End”.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;