Το ψάρι μπαίνει στο τηγάνι με το αρωματικό λάδι και σε μερικά λεπτά είναι στο πιάτο, δίπλα στα ντοματίνια και το αβοκάντο.
Μερικές φέτες ψαριού, λίγα σαλατικά και στο πι και φι έχουμε φαγητό. Το ψάρι μπαίνει στο τηγάνι με το αρωματικό λάδι και σε μερικά λεπτά είναι στο πιάτο, δίπλα στα ντοματίνια και το αβοκάντο.
9′ προετοιμασία 11′ μαγείρεμα Σύνολο: 20′
Υλικά
Διαδικασία
- Για το ψάρι με μυρωδικά και σαλάτα με ντοματίνια και αβοκάντο, ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι (προτιμότερο αντικολλητικό) σε μέτρια φωτιά τα 60 ml από το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα φύλλα μαϊντανού (ταιριάζει επίσης το φρέσκο εστραγκόν – αν βρούμε) και λίγο ροζ πιπέρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά, μέχρι τα φύλλα του μυρωδικού να γίνουν τραγανά.
- Μεταφέρουμε τα φύλλα με τρυπητή σπάτουλα σε απορροφητικό χαρτί. Ψήνουμε στο αρωματισμένο λάδι που έμεινε τις φέτες ψαριού σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να γίνουν.
- Στο μεταξύ, για να φτιάξουμε τη σαλάτα, κόβουμε σε ένα μπολ τις ντομάτες ή τα ντοματίνια, το αβοκάντο σε κύβους, τα περιχύνουμε με 40 ml ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, αλατίζουμε και τα ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε το ψάρι με το λάδι του και τα φύλλα μυρωδικού και συνοδεύουμε με τη σαλάτα.
Διαβάστε ακόμη:
- Συνταγή για το πιο υγιεινό πιάτο: Μανιτάρια με πλιγούρι και μαϊντανό
- Εύκολη συνταγή για νόστιμα pancakes με φυτικό γάλα
- Σουφλέ Σπανάκι: Μία υγιεινή και νόστιμη συνταγή
Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πληροφορική
Πλήρης Απασχόληση
22-01-2024
Αιγάλεω
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Νέα Ιωνία Αττικής
⚽🏀 LIVE SCORES
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..