Διονύσης Ατζαράκης: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί» - Το νέο σατιρικό βίντεο για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Ο Διονύσης Ατζαράκης μαζί με τον Θωμά Ζάμπρα και τον Ανδρέα Πασπάτη, με αφορμή τη γυναικοκτονία της Κυριακής και το «το περιπολικό που δεν είναι ταξί», μιλούν μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται πολλές φορές τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Διονύσης Ατζαράκης συνηθίζει να μας χαρίζει άπλετο γέλιο αλλά και να σατιρίζει σοβαρά κοινωνικά ζητήματα, περνώντας πολύ σημαντικά μηνύματα για τα «κακώς κείμενα» στην χώρα μας.

Αυτή τη φορά επανέρχεται με ένα νέο βίντεο, στο οποίο σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, την αντιμετώπιση της άτυχης Κυριακής Γρίβα από την αστυνομία, η οποία δολοφονήθηκε λίγα βήματα μακριά από το φρούριο του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων, στο οποίο η 28χρονη είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια. Αντιμετωπίστηκε με αδιαφορία και όταν κάλεσε το 100 για να την μεταφέρει με ασφάλεια στο σπίτι της, άκουσε τη φράση «Το περιπολικό δεν είναι ταξί», λίγα δευτερόλεπτα πριν τη σκοτώσει ο κακοποιητής της με αιχμηρό αντικείμενο.

Μία ολόκληρη χώρα βρίσκεται παγωμένη μπροστά στην είδηση του πρωτοφανούς περιστατικού, παρακολουθώντας άλλη μία γυναικοκτονία με μία ειδοποιό διαφορά: η Κυριακή τα έκανε όλα σωστά, καταφεύγοντας στο κοντινότερο τμήμα της περιοχής της για να μπορέσει να προστατεύσει τον εαυτό της.

Όλα όσα σκεφτόμαστε, ο Διονύσης Ατζαράκης τα χώρεσε σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που πραγματοποίησε παρέα με τον Θωμά Ζάμπρα και τον Ανδρέα Πασπάτη.

Στην ανάρτηση, παρουσιάζονται δύο αστυνομικοί όπου εξετάζουν τον τρίτο για το τι γνωρίζει όσον αφορά τη δράση του Σώματος σε περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας. Ενώ οι απαντήσεις του, σε εμάς μοιάζουν λογικές, οι άλλοι δύο γελούν μαζί του, λέγοντας ότι «οι γυναίκες έχουν μεγάλη φαντασία» και ότι είναι υποχρεωμένοι να αποφορτίσουν την κατάσταση λέγοντας «βρε κούκλα μου, κάτι θα του είπες κι εσύ», δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τις έμφυλες διακρίσεις και την αντιμετώπιση που υπάρχει πολλές φορές από την κοινωνία, όσον αφορά τα περιστατικά έμφυλης βίας.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionysis Atzarakis (@dionysisatzarakis)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;