Διονύσης Ατζαράκης: «Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο, δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα»
Διονύσης Ατζαράκης: «Η μητέρα μου λάτρευε ανέκαθεν τον Λάκη Λαζόπουλο, τώρα που παίζω μαζί του είναι ευτυχισμένη»

 

 

 

 

 

 

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Διονύσης Ατζαράκης. Ο γνωστός stand-up comedian αναφέρθηκε στη μεγάλη του αγάπη, την κωμωδία, τα παιδικά χρόνια που πέρασε σε εκκλησιαστικό σχολείο, καθώς και για τη φετινή θεατρική συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Το stand up είναι ένα performance που επικοινωνείς με τον κόσμο. Εγώ και ο αδελφός μου είχαμε ανέκαθεν χιούμορ, ενώ οι γονείς μου όχι. Η μητέρα μου μπορεί να γελάσει με κάποια αστεία. Ο πατέρας μου είναι δικηγόρος και δεν εκτιμά ιδιαίτερα το χιούμορ», δήλωσε ο Διονύσης Ατζαράκης.

Στο πώς αντέδρασαν οι γονείς του στην απόφασή του να μην ασχοληθεί με την δικηγορία, ο κωμικός παραδέχθηκε ότι αρχικά σημειώθηκαν αντιδράσεις, αλλά εκ των υστέρων η οικογένειά του επικροτεί αυτό που κάνει.

«Η μητέρα μου λάτρευε ανέκαθεν τον Λάκη Λαζόπουλο, τώρα που παίζω μαζί του είναι ευτυχισμένη. Δεν δυσκολεύτηκα να πείσω την μητέρα μου να παίξει στα βίντεο μου, το δέχθηκε με πολλή χαρά», παραδέχτηκε ο Διονύσης Ατζαράκης αμέσως μετά.

«Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο που δίδασκαν καλόγριες, δεν μπορώ να σου πω ότι πέρασα άσχημα. Έχω πτυχίο δημοσιογραφίας. Έχουμε σπουδάσει στην ίδια σχολή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έχω περάσει από διάφορες εκπομπές στο παρελθόν. Αυτό που έμαθα στα πάνελ είναι ότι δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Διονύσης Ατζαράκης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;