Ελένη Βουλγαράκη: «Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου»
Ελένη Βουλγαράκη: «Είμαι πολύ περήφανη, τον θαυμάζω πάρα πολύ»

Σε μία εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» προχώρησε νωρίτερα σήμερα (4/4) η Ελένη Βουλγαράκη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο πλευρό του συντρόφου της και ποδοσφαιριστή, Φώτη Ιωαννίδη, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού ενάντια στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, η Ελένη Βουλγαράκη δεν δίστασε να πανηγυρίσει τη νίκη του «Τριφυλλιού» επί της Ένωσης μαζί με τη συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία παραβρέθηκε επίσης στο γήπεδο, αναρτώντας και βίντεο από τη στιγμή που ο νεαρός ποδοσφαιριστής σκόραρε και πανηγύρισε για το γκολ του.

«Η σχέση σου η καινούργια σου κάνει κακό. Η αφρικανική σκόνη έχει υποχωρήσει εδώ και δύο μέρες, εσύ βράχνιασες τώρα μετά την εμφάνισή σου στο γήπεδο που πήγατε με τη Φωτεινούλα να δείτε τον Φώτη Ιωαννίδη», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας το πρωινό της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1.

«Που έστειλε το φιλί όταν έβαλε το γκολ του;», ρώτησε με νόημα ο παρουσιαστής, με την Ελένη Βουλγαράκη να του απαντά: «Μάντεψε».

«Συγγνώμη, ρε Ελένη, σου αφιερώνει τα γκολ του;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ναι, είναι πολύ ωραίο. Έχει βάλει γκολ στη καρδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη, τον θαυμάζω πάρα πολύ», εξομολογήθηκε η Ελένη Βουλγαράκη στον αέρα του ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;