Ελένη Μενεγάκη: «Φτάνω στο τμήμα, δεν με βοηθάει κανείς και τι μου κάνεις; Με στέλνεις σπίτι μου;»
Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ ξέρω ότι όλη αυτή η ιστορία, που δεν ξέρω πού θα φτάσει, αυτό που μας έχει βάλει στο μυαλό είναι ένας φόβος να μην αισθανόμαστε ασφάλεια»

 

 

 

 

Η γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έχει συγκλονίσει και παράλληλα εξοργίσει ολόκληρο το πανελλήνιο, λόγω του τρόπου που αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί την υπόθεση της κοπέλας. Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της συζήτησαν για το συγκεκριμένο θέμα και έθιξαν το γεγονός ότι κανείς πλέον δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, ακόμα κι έξω από ένα αστυνομικό τμήμα.

«Εγώ ξέρω ότι όλη αυτή η ιστορία, που δεν ξέρω πού θα φτάσει, αυτό που μας έχει βάλει στο μυαλό είναι ένας φόβος να μην αισθανόμαστε ασφάλεια. Εγώ αυτό ξέρω. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν γιατί δεν γνωρίζω τα γεγονότα, δεν ήμουν εκεί, ούτε δικογραφίες διαβάζω, ούτε ξέρω τίποτα απ’ όλα αυτά.

Αλλά σαν πολίτης αυτής της χώρας, το να φτάνω έξω από την αστυνομία και να συνειδητοποιώ ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς… Και τελικά, εγώ που μιλάω σε ένα τηλέφωνο μετά από τρία λεπτά δεν ζω, αυτό δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου, συγγνώμη», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι, δυστυχώς, ένα σκληρό “μάθημα” για κάποια πράγματα που ίσως πρέπει να βρεθεί λύση. Δηλαδή, όταν κάποιος κινδυνεύει και φτάνει εκεί, ποια είναι η υποχρέωση που έχει ένα τμήμα; Να κάνει τι;

Δεν σου λέω για το τηλέφωνο, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Έφτασα εκεί και σου λέω… να! Τι μου κάνεις; Με στέλνεις σπίτι μου; Μπορεί να είναι κενά αυτά που πρέπει να τα βρουν κι εκείνοι. Εμένα αυτό μου δημιουργεί φόβο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;