Billie Eilish: Ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ - Πότε θα κυκλοφορήσει
Η Billie Eilish ανακοίνωσε το τρίτο προσωπικό της άλμπουμ και την ημερομηνία κυκλοφορίας του μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram και μία έξυπνη διαφημιστική καμπάνια.

Τις τελευταίες ημέρες, η Billie Eilish είχε ξεκινήσει να προϊδεάζει τους φανς της πως κάτι έρχεται. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε προσθέσει όλους τους followers της στο Instagram στους “Στενούς Φίλους” και ανέβαζε εκεί κάποια βίντεο λίγων δευτερολέπτων. Όταν, το βράδυ της Δευτέρας (8/4), ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού της άλμπουμ, ενθουσίασε τους φανς της (και όχι μόνο).

Η νεαρή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ανακοίνωσε επίσημα το τρίτο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο «HIT ME HARD AND SOFT», ενώ μοιράστηκε και το εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ. Στην ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια έγραψε:

 «HIT ME HARD AND SOFT, Το τρίτο άλμπουμ μου έρχεται 17 Μαΐου. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Είναι τόσο τρελό που το γράφω αυτό αυτή τη στιγμή, είμαι αγχωμένη και ενθουσιασμένη. Δεν θα κυκλοφορήσω κανένα single, θέλω να σας χαρίσω όλα τα τραγούδια ταυτόχρονα. Ο Finneas και εγώ πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για αυτό το άλμπουμ και ανυπομονούμε να το ακούσετε. 

Σας αγαπώ, σας αγαπώ, σας αγαπώ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ο αμφιλεγόμενος τίτλος του άλμπουμ -σε αντίθεση με τα μικρά γράμματα που τείνει να χρησιμοποιεί η Billie Eilish τα τελευταία χρόνια στα άλμπουμ της, είναι με κεφαλαία- επεξηγείται εν μέρει μέσα από μία ανακοίνωση Τύπου που ακολούθησε την ανάρτηση της τραγουδίστριας. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

«Το άλμπουμ κάνει ακριβώς αυτό που ο τίτλος υποδηλώνει: σε χτυπάει δυνατά και απαλά τόσο στιχουργικά όσο και ηχητικά ενώ ξεπερνάει τα είδη και αψηφά τις τάσεις στην πορεία. Το «HIT ME HARD AND SOFT» ταξιδεύει μέσα από ένα τεράστιο και εκτεταμένο ηχητικό τοπίο, βυθίζοντας τους ακροατές σε ένα πλήρες φάσμα συναισθημάτων. Είναι αυτό που κάνει καλύτερα η πολλές φορές βραβευμένη με Grammy και Oscar τραγουδίστρια, συνεχίζοντας να αναδεικνύει την Billie Eilish ως την πιο συναρπαστική τραγουδοποιό της εποχής της»

Ως συνήθως, το άλμπουμ γράφτηκε από την ίδια την Eilish και τον αδελφό της -και μουσικό συνεργάτη της- Finneas, ο οποίος ήταν και παραγωγός του άλμπουμ.

Η Billie Eilish έχει μιλήσει αρκετές φορές για το άλμπουμ μέσα στις τελευταίες εβδομάδες και την τελευταία εβδομάδα έκανε μικρά teases μέσα από μία σειρά διαφημιστικών πινακίδων σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Οι διαφημιστικές πινακίδες δεν περιείχαν το όνομά της, αλλά περιλάμβαναν το γνωστό της σύμβολο “blohsh” που χρησιμοποιεί καθώς και στίχους από τα επερχόμενα τραγούδια του νέου της άλμπουμ.

Η ομάδα της Eilish χρησιμοποίησε μια παρόμοια τακτική και το 2021 για να διαφημίσει την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, του εκπληκτικού «Happily Ever After».

Με πληροφορίες από Variety

Δες επίσης:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;