Έρχεται νέο talent show με επίκεντρο την ραπ και τραπ μουσική - Τι δήλωσαν Light, Trannos και FY για το πρότζεκτ
Ένα ανατρεπτικό -για τα ελληνικά δεδομένα- μουσικό σόου ετοιμάζεται και ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής θα δούμε τους Light, Trannos και FY.

 

Στο στάδιο της προετοιμασίας με σκοπό να περάσει σύντομα στο στάδιο της παραγωγής, βρίσκεται ένα πρωτότυπο για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο τάλεντ σόου. Στο επίκεντρό του θα βρίσκονται καλλιτέχνες της ραπ και τραπ μουσικής σκηνής της χώρας.

Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε στα γυρίσματα του τρέιλερ του επερχόμενου τάλεντ σόου και συνάντησε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή. Ανάμεσά τους ονόματα όπως ο Light, ο Trannos και ο FY.

Light: «Tο σόου είναι μία καλή ευκαιρία να δουν ότι δεν είμαστε αναγκαστικά “κακοί”»

Στην κάμερα της εκπομπής του MEGA μίλησε ο Light και είπε για το νέο μουσικό talent show:

«Ίσως το σόου αυτό να είναι καλή ευκαιρία να δουν ότι δεν είμαστε αναγκαστικά “κακοί”. Όλοι ξεκινήσαμε με ένα όνειρο και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Το “Fame Story” μου άρεσε ως διαδικασία αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι το να είσαι σε μια κριτική επιτροπή. Από τη μία έχεις το ελεύθερο της γνώμης σου αλλά δίνεις αφορμή σε όποιον θέλει να σε σχολιάσει αρνητικά»

Ο γνωστός τράπερ συμπλήρωσε στις δηλώσεις του:

«Το σόου αυτό είναι στο αντικείμενό μου και δε θα κάνω σχόλια του τύπου “δεν ξέρω το τραγούδι ή ποια είναι η Ντερμπεντέρισσα”»

Trannos: «Η τραπ δεν έχει μόνο κακά πράγματα»

Άλλο ένα μέλος της κριτικής επιτροπής του μουσικού talent show, θα είναι και ο Trannos. Ο ίδιος είπε για το νέο πρότζεκτ:

«Ετοιμάζουμε ένα πρότζεκτ πολύ μεγάλο, θα ξεκινήσει σύντομα στην τηλεόραση. Η τραπ δεν έχει μόνο κακά πράγματα, έχει και καλά. Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι είναι περίεργο, αλλά αυτό είναι κάποιες φορές και καλό»

FY: «Η ραπ μουσική είναι πολύ αδικημένη»

Από την πλευρά του, ο FY δήλωσε για το νέο πρότζεκτ και την τραπ μουσική σκηνή γενικότερα:

«Είμαι 7 – 8 χρόνια σε αυτόν τον χώρο, πιστεύω ότι κάτι έχω μάθει ώστε να μπορέσω να προσφέρω στην κριτική επιτροπή. Η ραπ μουσική είναι πολύ αδικημένη, μας δείχνουν με το “δάχτυλο” ως τους “κακούς” και αυτό έχει καταντήσει “τσουβάλιασμα”. Θέλουμε να δείξουμε μέσα από το σόου τι πραγματικά είναι η ραπ σε όσους είναι προκατειλημμένοι με αυτό το είδος μουσικής»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;