Emily in Paris: «Παίζει» να δούμε τη Μπριζίτ Μακρόν στην τέταρτη σεζόν
Κι όμως, η Μπριζίτ Μακρόν μάλλον θα εμφανιστεί στην επόμενη σεζόν του «Emily in Paris».

Τον Ιανουάριο ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την τέταρτη σεζόν του αγαπημένου «Emily in Paris», κάτι που ανακοίνωσε μέσω Instagram η Λίλι Κόλινς που υποδύεται την αγαπημένη Έμιλι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, όμως, ένα πρόσωπο έκπληξη, θα κάνει μία guest εμφάνιση στην τέταρτη σεζόν και πραγματικά we didn’t see it coming. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, η Λίλι Κόλινς είχε μαζί της μία ξεχωριστή καλεσμένη φτάνοντας στα γυρίσματα την Τρίτη.

Πρόκειται για τη Μπριζίτ Μακρόν, τη σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας,η οποία μάλιστα έχει δηλώσει φαν της σειράς στο παρελθόν. Φαίνεται, πως η 70χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας εθεάθη μαζί με το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο της σειράς στο Παρίσι, αφού αναμένεται να εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της επόμενης σεζόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Μάλιστα, η Λίλι Κόλινς σε συνέντευξή της στο The Late Show με τον Stephen Colbert τον Δεκέμβριο του 2022 είχα αποκαλύψει πως αν και δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον Εμανουέλ Μακρόν, είχε γνωρίσει τη σύζυγό του.

«Γνώρισα την υπέροχη σύζυγό του. Είναι πραγματικά μεγάλη θαυμάστρια της σειράς», είχε πει τότε για την Μπριζίτ Μακρόν.

Ακόμη, οι μεγάλοι φαν της σειράς θυμούνται ότι στον πρώτο κύκλο η Μπριζίτ Μακρόν είχε αναφερθεί, αν και η ίδια δεν είχε εμφανιστεί καθόλου στη σειρά που τότε έκανε τα «πρώτα της βήματα». Ειδικότερα, η Έμιλι που μόλις είχε έρθει στο Παρίσι είδε την καριέρα της να «απογειώνεται» όταν η Μπριζίτ Μακρόν έκανε repost μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά, το μόνο που μένει είναι η είδηση να επιβεβαιωθεί «με τη βούλα» και, φυσικά, να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, ώστε να δούμε την τέταρτη σεζόν της αγαπημένης σειράς του Netflix.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;